Samsung PS43E490B1WXBT

V-ați mutat de curând în casă nouă și căutați un televizor la fel de nou și modern? Vă prezint astăzi noul TV Samsung PS43E490B1WXBT, care vine echipat pentru dumneavoastră cu tot ce vă doriți. Având o diagonală mare, 109 centimetri, îl veți putea amplasa într-un living spațios, de unde veți putea privi relaxat împreună cu familia cele mai frumoase emisiuni și filmele preferate.

La televizorul Samsung Slim Plasmă se utilizează avantajele celor mai recente inovații din domeniul tehnologiei cu plasmă pentru a proiecta un televizor cu plasmă mai subțire. Noul model, mai suplu, creează un profil subțire, absolut remarcabil, pe care trebuie sa-l vedeți pentru a crede. Nu sunteți singurul care va aprecia designul de cristal. Și planta o va face. În locul vopselei spray, este o tehnologie cu injecție duală. Ca rezultat, nu există VOC-uri în procesul de producție. De asemenea, este 90% reciclabil.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Acest televizor beneficiază de cea mai nouă tehnologie 3D, imagini HD la 1024 x 768 pixeli și de conexiuni de rețea precum RJ45 și Wireless Ready. Prin intermediul conexiunii Wireless Ready televizorul dumneavoastră este pregătit pentru a se conecta la internet, dar nu înainte de a-i adaugă un adaptor wireless compatibil cu televizorul. Prin urmare, veți putea folosi televizorul și pentru a naviga pe internet.

Beneficiați acasă de o experiență 3D profundă și spectaculoasă. Inovatorii și puternicii ochelari activi shutter 3D de la Samsung asigura o vizualizare 3D la rezoluție Full HD. Aceasta este îmbunătățită de tehnologiile Micro Dimming și Auto Contrast 3D, pentru a putea beneficia de imagini 3D mai profunde și mai clare. Dacă utilizați convertorul 3D, puteți chiar să vizualizați conținutul 2D într-o altă dimensiune. Aceste caracteristici vizuale extraordinare sunt completate de un sunet cinematic 3D, precum și de o zona de vizionare extinsă, cu o ramă subțire pentru o minima distragere a atenției.

O altă tehnologie de ultimă generație este și Real Black de la televizorul Samsung, care are menirea de a reduce strălucirea de pe ecran determinată de lumina ambiantă, astfel ca tonurile de negru și detaliile de umbră să fie cât mai clare și mai bine definite cu putință. Așadar, cu reflexiile minime determinate de condițiile de lumină, imaginile sunt curate, clare și fără perturbații.

Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C vă dă posibilitatea de a vedea posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Gata cu firele înșirate în casa dumneavoastră! Veți găsi de asemenea și player multimedia integrat, cu ajutorul căruia veți putea împărtăși cu prietenii pozele, filmele și muzica dumneavoastră preferată, toate acestea fiind stocate pe un hard disk sau pe o memorie externă, atașată ulterior televizorului.

Porturile HDMI nu lipsesc nici ele, le veți găsi în număr de 2. Aceste porturi vă transformă propriul televizor în monitor pentru calculator sau laptop. Sunetul televizorului Samsung PS43E490B1WXBT este evidențiat printr-un sistem audio cu o putere de 2 x 10 W și cu următoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 și Reglare inteligentă a volumului.

Veți putea avea parte de toate aceste tehnologii moderne odată cu achiziționarea televizorului Samsung. După părerea mea, prețul acestuia este foarte bun, putând beneficia de un card cadou, ceea ce reprezintă valoarea TVA-ului, dacă vă grăbiți să-l cumpărați. Garanția produsului este de 2 ani, putând fi ulterior prelungită, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.