Samsung PS51E490B1WXBT

Dacă vă doriți un televizor 3D și dispuneți de suficienți bani pentru a achiziționa unul, recomandarea mea este un televizor cu o diagonală destul de mare pentru a putea fi amplasat într-un living spațios, de unde să puteți privi alături de prietenii și familia dumneavoastră. Samsung PS51E490B1WXBT este un televizor cu o diagonală de 129 centimetri, tehnologie plasmă ce revine după o bună bucată de timp în care LED-ul a fost la putere, acesta făcând parte din seria 4.

Bucurați-vă de cele mai frumoase imagini în format HD la 1024 x 768 pixeli. Caracteristicile superioare precum 600Hz Subfield Motion, Clear Image Panel, Filtru de zgomot digital și Wide Color Enhancer au menirea de a face dintr-un televizor obișnuit, unul modern, cu tehnologie de ultimă generație. Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din „zgomotul” digital care se vede pe ecran. Tehnologia Wide Color Enhancer utilizează un algoritm avansat pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea imaginii: redă chiar tonuri subtile și detalii pe care televizoarele mai puțin avansate nu le pot reproduce.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pentru ca dumneavoastră să puteți urmări posturile TV în format digital sau HD fără un alt mediabox sau decodor extern, acest televizor vine dotat cu tuner digital tip DVB-T, DVB-C, scutindu-vă de neplăcerea de a avea cabluri inestetice prin toată casa dumneavoastră. Cu ajutorul porturilor HDMI veți putea experimenta plăcerea de a vizualiza jocurile preferate direct pe televizor, deoarece acesta va putea lua locul monitorului de calculator sau laptop.

Ca să nu trecem mai departe fără a vorbi și puțin despre sunet, vă spun că sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W, ceea ce înseamnă că veți avea parte de claritate chiar și la volum înalt. Sistemele Dolby Digital Pulse
DTS 2.0, Dolby Digital Plus, SRS TheaterSound HD și Reglare inteligentă a volumului fac parte din caracteristicile speciale ale sunetului.

O altă tehnologie modernă ce o veți regăsi aici este accea de conversie 2D -> 3D. Tehnologia integrată în televizorul dumneavoastră Samsung Smart TV conversia filmelor și a emisiunilor 2D în 3D, fac chiar și conținutul familiar mai captivant ca niciodată. Vă puteți completa experiența 3D a divertismentului de acasă cu accesorii suplimentare, precum playerele de discuri Blue-ray 3D, ochelarii 3D și cu conținutul 3D, cum ar fi filmele sau jocurile.

La televizorul Samsung Slim Plasmă utilizează avantajele celor mai recente inovații din domeniul tehnologiei cu plasmă pentru a proiecta un televizor mai subțire. Noul model, mai suplu, creează un profil subțire, absolut remarcabil, pe care trebuie să-l vedeți pentru a crede. Indiferent unde veți hotărî să-l așezați, acesta nu va ocupa mult spațiu, încadrându-se perfect în orice cameră.

Dacă doriți o schimbare în viața dumneavoastră, un alt televizor, nu trebuie să mai stați pe gânduri. Samsung PS51E490B1WXBT este ceea ce dumneavoastră aveți nevoie pentru a vă relaxa în propria casă alături de întreaga familie. Tehnologia modernă și designul său ireproșabil fac din acesta un televizor ce-și merită banii, plin de surprize plăcute, fiind gata pentru a fi descoperit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.