Samsung PS51E8000

Credeați că ați văzut tot până acum în materie de Smart TV? Ei bine, credeți-mă că nu este așa, încă mai sunt multe lucruri pe care nu le-ați descoperit până acum și tocmai de aceea, cred că a sosit momentul să vedeți un alt fel de televizor, mult mai sofisticat și dotat în comparație cu ceea ce ați întâlnit până acum.

Televizorul Samsung PS51E8000 este un cadou ideal pe care ar trebui să vi-l faceți singuri dacă aveți această posibilitate. Revoluționați vizionarea cu un televizor întotdeauna pregătit pentru viitor. Imagini clare și precise într-o grafică în mișcare, produse cu o tehnologie de ultimă oră, vă vor ancora într-o nouă realitate. În afară de o excelentă calitate a imaginii, puteți actualiza cu ușurință componentele hardware, firmware, software și de interfață prin instalarea cu ușurință, în fiecare an, a kitului Samsung Evolution.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Televizorul va evolua, iar dumneavoastră veți beneficia de toate caracteristicile noi și de performanțele excelente ale unui televizor nou-nouț, fără să fie nevoie să cumpărați vreunul. Iar prin controlul vocal și prin mișcări asigurat de Smart Interaction, precum și prin caracteristicile Smart Content, cum ar fi partajarea Family Story și accesul de redare AllShare la dispozitive, puteți descoperi viitorul televizorului inteligent.

Acum, puteți completa decorul cu un televizor elegant, care se încadrează perfect, dar iese în evidență cu stil. Un profil ultra-subțire – cu până la 50% mai subțire decât modelele comparabile – va fi plăcut ochiului, va impresiona vizitatorii și va economisi spațiul în mod convenabil. Finisarea deosebită, cu negru titan și suportul Quad Stand propun o sofisticare care poziționează televizoarele cu plasmă Samsung mai sus de celelalte. Nu vă veți putea lua ochii de la acest design superb.

Cu un astfel de televizor în casă, puteți spune că nu vă veți plictisi niciodată, deoarece tot timpul veți găsi lucruri noi și captivante de făcut. Diagonala sa mare de 129 de centimetri vă oferă plăcea de a vă vedea pe ecranul televizorului în timp ce vorbiți pe Skype cu prietenii dumneavoastră. Fiind un Smart TV, veți putea utiliza aplicații precum Facebook, Youtube, Skype, Twitter și multe altele în timp ce stați relaxați pe canapea, având posibilitatea de a-l controla prin gesturi sau voce.

Prietenii dumneavoastră vor rămâne impresionați când vor vedea noua achiziție, căreia bineînțeles că nu îi lipsește nici tehnologia 3D. Tehnologia de ultimă oră oferă imagini 3D la domiciliu care taie respirația, cu sunet 3D și îmbunătățiri care asigură o calitate mai clară a imaginii. Veți trai cu adevărat experiențe noi, la care nu ați visat niciodată. Este timpul să beneficiați și de un sunet clar, ce vine împreună cu imaginile ce vă vor captiva complet. Camera dumneavoastră de zi va fi transformată într-o sală de cinematograf, de unde puteți viziona cele mai noi filme, departe de aglomerați din oraș.

Vizionați divertismentul așa cum a fost conceput, datorită calității excepționale a imaginii. Vizionarea la rezoluție Full HD 1080p oferă detalii mai clare, pentru a vă putea urmări filmele și programele preferate într-o manieră mai realistă ca oricând. Contrastul optimizat dinamic, oferit prin tehnologia revoluționară Real Black Pro, accentuează zonele cele mai întunecate ale imaginii, pentru o claritate și o profunzime suplimentară și pentru o imagine mai bogată. După ce ați sesizat diferența, modul în care vizionați programele TV se va schimba pentru totdeauna.

Pe lângă cele menționate mai sus, acesta mai vine cu player multimedia integrat, tuner digital, 3 porturi HDMI, Personal Video Recorder și 2 perechi de ochelari 3D. Veți putea să înregistrați emisiunile preferate, pentru a le putea viziona ori de câte ori aveți chef să le revedeți împreună cu cei dragi. Copiii se vor putea amuza cu funcția special creată pentru ei, Kids, iar doamnele și domnișoarele își vor putea gestiona de la domiciliu, propriul antrenament, prin intermediul funcției Fitness.

Veți fi pe deplin mulțumiți de acest televizor Samsung PS51E8000, care este conceput pentru a satisface nevoile fiecărui membru din familie. Îl puteți considera o adevărată „bijuterie”, deoarece nu oricene își poate permite un asemenea televizor, care este dotat și cu un procesor dual-core. Nu rămâne decât să vă convingeți singuri de tot ceea ce vă poate oferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.