Samsung RL40WGPS1

În oferta Crazy Days a celor de la Emag, astăzi veți găsi combina frigorifică Samsung RL40WGPS1 la un preț accesibil. Grăbiți-vă să prindeți această promoție, deoarece numai astăzi puteți beneficia de o combină frigorifică foarte bună, nouă, cu multe funcții și cu un design foarte frumos ce doar cei de la Samsung îl pot crea. Design plăcut, preț foarte bun, dar să vedem și ce vă oferă.

Tehnologia No Frost dezgheață frecvent vaporizatorul, astfel încât alimentele se păstrează mai proaspete în frigider. La modelele convenționale cu dezghețare automată sau manuală, alimentele depozitate în frigider se pot deteriora prin formarea de gheată pe suprafață lor sau prin deshidratare. Așadar, atât frigiderul cat și congelatorul beneficiază de această tehnologie de răcire despre care se știu numai lucruri bune, No Frost.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Frigiderul are sistem automat de dezghețare, un lucru foarte bun, deoarece nu veți mai pierde timpul și nu veți mai aștepta ore în șir pentru a-l dezgheța, rafturi din sticlă, un număr de 4 suporturi pe ușă și compartimente speciale pentru legume și fructe, dar și pentru lactate. Frumoasele rafturi din sticlă întărită pot susține întregul conținut al frigiderului. Acestea sunt mai puternice și mai rezistente putând susține până la 127 kg, păstrând alimentele în siguranță și oferindu-le un aspect estetic. Congelatorul are și el 3 compartimente destul de încăpătoare și poate fi dezghețat la fel ca și frigiderul, automat.

Cele mai noi frigidere sunt dotate cu dispenser de apă, pentru ca dumneavoastră să aveți tot timpul la rece apă, gata pregătită să fie pusă în pahar. Cum aceasta este o combină frigorifică destul de nouă, veți avea parte și de acest dispenser de care v-am vorbit, unde veți putea pune nu doar apă, ci orice altă băutură pe care doriți să o țineți în acest mod la rece.

Aerul rece trece prin mai multe orificii de la nivelul fiecărui raft, asigurând o răcire stabilă și uniformă în întreg frigiderul. Readuce rapid mediul frigiderului înapoi la temperatura corectă după deschiderea ușii, menținând astfel condiții ideale pentru păstrarea alimentelor în stare proaspătă pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Indiferent cat timp țineți ușă frigiderului deschisă, după închiderea acesteia, temperatura setată de dumneavoastră cu ajutorul termostatului reglabil va ajunge din nou valoarea corespunzătoare.

Culoarea acestui Samsung RL40WGPS1 este argintie, care împreună cu mânerul în formă de bară circulară ce facilitează deschiderea în siguranță a ușii cu o singură mână și este ușor de ținut, îi dau acestuia un design minimal prin care atrage atenția. Pentru Samsung, designul nu este doar căutarea frumuseții fizice, ci și simplitatea funcțională, adaptată nevoilor dumneavoastră specifice. Mulțumită tehnologiei moderne pe care o are în dotare, această combină frigorifică va obține cu mândrie nota A la energie, scutindu-vă astfel de costul unei facturi ridicate.

Mai avem de adăugat detalii precum faptul că ușa este reversibilă, adică dacă o veți deschide, la închidere va reveni singură la poziția sa, iar în cazul în care aceasta nu se închide cum trebuie, veți fi avertizați că a rămas deschisă; beneficiază de iluminare interioară, pe timpul nopții nemaifiind nevoie să aprindeți lumina în camera respectivă. O combină foarte bună din punctul meu de vedere, care merită achiziționată, iar dacă vă hotărâți astăzi să o faceți, veți avea surpriza să o cumpărați cu o reducere de 25%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.