Samsung RL43THCSW1

Vorbim în acest review despre o altă combină frigorifică, foarte încăpătoare, cu o capacitate de 316 litri. Formată din frigider plus congelator, combina Samsung RL43THCSW1 are un singur compresor, silențios și avantajos în sesnsul că are un consum de energie foarte bun, 310 kWh pe an. Clasa energetică din care face parte este A+, ceea ce înseamnă facturi reduse la curent. Un dezavantaj văzut de mine până acum este lipsa sistemului No Frost, ce nu necesită dezghețare.

Mânerul oferă un aspect elegant și design unic. Noul mâner de tip bară asigură o poziție confortabilă a mâinii și o deschidere facilă, adăugând un stil modern și ingenios bucătăriei. Este foarte bine ca frumusețea să fie îmbinată cu tehnologia, rezultând astfel ceea ce vedeți și dumneavoastră, o combină frigorifică cu un design plăcut, rafinat și foarte încăpătoare pentru a depozita alimentele într-un loc singur, curat și ingienizat.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Frigiderul este compus din 4 rafturi din sticlă ce înfrumusețează aspectul său interior. Rafturile din sticlă sunt special concepute pentru a susține o cantitate mare de produse alimentare. Veți găsi pe interiorul ușii 4 suporturi ce vă dau posibilitatea de a ține la rece ouă, sticle și ceea ce mai credeți dumneavoastră de cuviință. Un compartiment mare pentru legume și fructe este prezent și la acest model, unde veți putea așeza fructele și legumele pentru a se păstra în stare proaspătă, la rece.

Congelatorul nu este nici el unu mic, din contră, foarte spațios, fiind alcătuit din 4 compartimente. Nu mă așteptam să nu găsesc aici și o tava pentru gheață, dar asta nu o consider o problemă majoră, deoarece cei ce-și doresc să pună gheată la congelator o pot face și cu ajutorul pungilor speciale ce se găsesc în comerț. Important este că veți găsi suficiente compartimente pentru a avea loc să congelați tot ceea ce veți avea nevoie, de la carne de diferite tipuri până la zarzavaturi.

Spre deosebire de majoritatea frigiderelor, Samsung are un sistem de iluminare bazat pe LED-uri, sofisticat și ecologic, atât în interior, cat și în exterior. Creat să lumineze mai puternic și să dureze mai mult, LED-ul nu doar iluminează interiorul frigiderului pentru ca dumneavoastră să găsiți ușor alimentele preferate, dar vă și ajută să economisiți și energie, deoarece iluminarea pe bază de LED-uri emite mai puțină căldură, deci nu influențează temperatura rece din interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.