Samsung RL43THCTS1

Dacă ești în căutarea unui frigider nou, cu un design modern dar și cu un preț pe măsură atunci îți recomand combina frigorifică Samsung RL43THCTS1. Acest frigider are un design plăcut dar și sofisticat care cu siguranță se va integra în bucătăria ta. Deși la început când am văzut câte funcții și opțiuni are acest frigider am zis că va fi unul foarte scump care nu și-l va putea permite oricine.

Însă Samsung RL43THCTS1 este un frigider pe care nu veți da tot salariul și vă vor mai rămâne și bani să îl umpleți. 🙂 Acest frigider face parte din seria T a celor de la Samsung, serie ce dispune de un sistem de iluminare bazat pe LED-uri, sofisticat și ecologic, atât în interior, cât și în exterior, și un mâner cu design unic, care îi desăvârșește aspectul elegant.

Samsung RL43THCTS1 inchisSamsung RL43THCTS1 maner usaSamsung RL43THCTS1 incarcat

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii si alte imagini …

Această combină frigorifică are 4 rafturi de sticlă plus un compartiment special pentru fructe și legume. Pe ușă găsești 5 suporturi care vă vor oferi spațiu suficient pentru a ține la rece câteva sticle de băutură plus alte câteva conserve sau borcane. În total frigiderul are un volum de 222 litri. Samsung RL43THCTS1 se încadrează în clasa de eficiență energetică A+.

Unitatea de congelare este împărțită în 3 compartimente separate printr-un plastic de bună calitate. Două dintre aceste rafturi sunt mai mari, iar unul este mai mic. Pe ușa congelatorului mai găsiți două rafturi, foarte folositoare atunci când vreți să răciți o sticlă cu băutură într-un timp mai scurt. Samsung RL43THCTS1 are culoarea titanium silver, adică un argintiu ce dă impresia unui material metalic.

Deschiderea se face prin dreapta cu ajutorul unui mâner vertical. Iluminarea interioară se face cu ajutorul ledurilor, ceea ce înseamnă că cei de la Samsung au vrut să mai reducă cumva consumul de energie. În plus acesta este dotat și cu senzor de avertizare dacă vreodată veți uita ușa deschisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.