Samsung UE40D6530

Un Smart TV care le cam are pe toate cred ca ar vrea oricine, mai ales daca pretul nu ar fi o problema. De aceea recomandarea noastra de astazi este pentru noul televizor 3D de la Samsung, si anume UE40D6530, cunoscut si sub numele de 40D6530. Este un televizor de ultima ora, care inglobeaza toata tehnologia din acest moment intr-o carcasa ce nu cantareste mai mult de 13 kilograme.

Acest model este recomandat celor care au o camera mare, un living, deoarece avand o diagonala de 1 metru nu cred ca ai vrea sa te uiti de la o distanta de numai 2 metri. In primul rand nu ar fi bine pentru ochii tai iar in al doilea rand experienta vizuala nu ar mai fi una pe masura care sa corespunda cu acest TV. Totul la acest televizor este la superlativ, de la design si pana la functiile acestuia, producatorii au dat frau imaginatiei si au creat un televizor, tind sa cred, perfect.

Samsung UE40D6530 de aproapeSamsung UE40D6530 deschis in meniuSamsung UE40D6530 in cutie

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Samsung UE40D6530 este un televizor cu un design simplu, modern și foarte atractiv. Nu cred că există persoană care să nu își dorească un astfel de televizor în camera sa. Pur și simplu acest TV iți va completa camera și îi va sufla un aer futurist, pentru că UE40D6530 este cu adevărat un gadget de ultimă oră. Este construit numai din materiale de o calitate excepțională, este încadrat de un contur foarte îngust, pentru o eleganță extrem de sofisticată, care completează orice decor. Este și foarte ușor, cântărește numai 13.3 kilograme, deci este foarte ușor de montat pe perete și perfect pentru un living modern.

Sistemul audio cu care Samsung UE40D6530 este dotat era și firesc să fie unul performant care vă va trece de la experiența clasică la una premium, cu un astfel de sistem chiar nu mai aveți nevoie de clasicele sisteme 5.1. Dar de ajuns cu introducerea, să trecem la detaliile tehnice. Sistemul audio este unul tip Down Firing. Poate că acum vă întrebați ce înseamnă asta. Păi acest tip de sistem îl întâlniți pe televizoarele premium, practic este un difuzor mai mare care este folosit doar pentru a produce bass-ul. Pentru restul de sunete se vor ocupă cele două difuzoare stereo cu o putere de 2 x 15 wați, și acestea destul de puternice.

Și ce e mai important la un televizor dacă nu display-ul. Ei bine Samsung UE40D6530 are un display cu o diagonală ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 40 de inch, asta ar însemnă cam 101 centimetri. Este un ecran LED, deci consumul de energie va fi unul redus, aproximativ 41 de wați în modul economic, dar poate ajunge și la maxim 130 wați, iar în standby are un consum de numai 0,1 wați – extrem de mic. Calitatea imaginii este Full HD, adică rezoluția maximă pe care acesta o poate afișa este de 1920 x 1080 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9. Are și conversie 2D în 3D, funcție care vă va permite să vă bucurați de o gama largă de programe 3D, prin conversia programelor 2D.

Fiind un televizor premium Samsung UE40D6530, vine cu tuner digital DVB-T, DVB-C incorporat. Nici nu îmi imaginam că un televizor cu diagonală de 1 metru să vină fără acest tuner digital. Pentru cei care nu știu cu acest tuner veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox extern. Are și un player multimedia incorporat, unul foarte performant cu care veți putea reda orice fișier multimedia direct de pe stick sau hard disk extern. Citește orice fișier video (mkv, avi, divx, etc) cu subtitrare sau fără.

Nu are modul pentru internet integrat, însă cu un adaptor wireless compatibil cu acest model sau prin cablul de internet veți putea avea acces la Smart Hub. Search All, Browser Web, Samsung TV Apps și Social TV. Funcția Social TV de la Samsung vă permite să scrieți pe blog și să discutați despre emisiunile care vă plac – prin intermediul site-urilor și al serviciilor precum Facebook, Twitter și Google Talk – în timp ce vă uitați la televizor.

One thought on “Samsung UE40D6530”

  1. Pingback: Televizor Samsung 46D6500 review
  2. Trackback: Televizor Samsung 46D6500 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.