Samsung UE40EH6030WXBT

Televizoarele ce folosesc tehnologia LED sunt din ce in ce mai cautate, devansandu-le de ceva timp pe cele LCD. Nu este de mirare ca producatorii au inceput sa se concentreze din ce in ce mai mult in aceasta directie, cu atat mai mult cu cat tehnologia le permite acest lucru. Insa cea mai noua tendinta este cea reprezentata de posibilitatea de a reda imagini 3D. Desigur si preturile pentru dispozitive capabile de astfel de performante sunt destul de ridicate, insa investitia cu siguranta este una meritata.

Un exemplu concret de model ce ne prezinta cele mai noi tehnologii de pe piata il reprezinta televizorul LED 3D Samsung UE40EH6030WXBT. Asa cum ne-a obisnuit deja, Samsung ne propune un dispozitiv capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna si beneficiind de multe functii speciale, acesta e gata sa transforme experienta vizionarii unui film intr-un spectacol comparabil cu cele de la cinema.

Samsung UE40EH6030WXBTSamsung UE40EH6030WXBT din spateSamsung UE40EH6030WXBT dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu stiu exact cam ce-ai face tu daca ai avea un astfel de televizor, insa el este in stare de foarte multe lucruri. Cu o diagonala destul de mare cum este cea de 101 centimetri, poti sta relaxat in pat privind filmele si emisiunile preferate, atmosfera fiind asemanatoare cu cea de cinema. Acest lucru este posibil si datorita tehnologiilor moderne ce le are in dotare, calitatea imaginii fiind superioara in comparatie cu alte televizoarele, lucru normal din moment ce vei gasi aici imagini FullHD la 1920 x 1080 pixeli si sisteme precum Wide Color Enhancer si Clear Motion Rate200.

Pe langa emisiunie si filme vei putea naviga si pe internet. Daca esti pasionat de aceasta posibilitate de a naviga pe web in timp ce stai pe canapea in fata TV-ului si controlandu-l doar din telecomanda, atunci inseamna ca acesta isi merita investitia. Trebuie sa-ti aduc la cunostinta faptul ca Samsung UE40EH6030WXBT este pregatit pentru a lua locul monitorului de la calculator sau al laptopului, deoarece vine cu porturi HDMI, mai exact 2 la numar.

In ceea ce priveste sunetul, acesta are un sistem audio format din 2 difuzoare ce au o putere de 10 W fiecare, reusind sa redea un sunet de exceptie. La claritatea sunetului dspre care vorbeam anterior, contribuie si sistemele ce vin cu urmatoarele caracteristici superioare: Dolby digital Plus, Dolby Pluse, SRS Theater Sound HD, DTS 2.0 + Digital Out si Auto Volume Levenler. Toate acestea au rolul de a imbunatati sunetul televizorului, chiar si atunci cand volumul acestuia este la un nivel ridicat.

Trebuie sa-ti mai spun si despre tunerul digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*. Cu ajutorul lui, televizorul acesta va putea reda imaginile in format HD sau digital, fara a mai avea nevoie de alt decoder extern sau mediabox. Fara un astfel de mediabox, casa ta va fi mai aerisita, nu vei fi nevoit sa stai cu fire inutile intinse prin toata incaperea. Foarte util acest tuner digital, dupa parerea mea, deoarece vei putea viziona posturile TV in format HD, nemafiind nevoie sa mergi la compania de cablu pentru a-ti ridica decodorul.

Playerul multimedia integrat are si el rolul sau, acela de a putea rule filmele, pozele, dar si muzica preferata, toate acestea fiind stocate pe un hard disk sau pe o memorie externa. Vei transforma televizorul intr-un sistem Home Theater si vei putea vizualiza oricand impreuna cu prietenii tai, fotografiile din vacantele petrecute impreuna.

La achizitionara produsului vei primi incluse in prêt si 2 perechi de ochelari 3D, usori si foarte confortabili in timpul vizionarii. Garantia televizorului Samsung UE40EH6030WXBT este de 24 de luni, dar ai posibilitatea de-a o prelungi cu inca 1 an sau 2, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.