Samsung UE46D6000TWXXH

A trecut vremea când un televizor era folosit doar pe post de televizor. În zilele noastre cu un televizor precum Samsung UE46D6000TWXXH poți naviga pe internet, îți poți urmări sau comunica cu prietenii pe cele mai importante rețele de socializare (Facebook, Twitter), poți vedea un filmuleț pe YouTube și alte multe alte chestii foarte interesante. Toate aceste lucruri din comfortul patului tău fără a fi nevoit să deschizi un laptop sau vreo tabletă.

Cu o diferență de câteva sute de lei acest televizor poate fi o alternativă în locul televizorului Samsung 46D5000, asta bineînțeles dacă îți dorești să te uiți la filme în format 3D și să ai mai multe funcții. Ca și majoritatea producătorilor și cei de la Samsung vă oferă o garanție de 24 de luni, dar cum bine cred că știți deja aceasta poate fi prelungită cu încă 12 sau 24 de luni, contracost desigur. Însă personal cred că se merită, mai ales că este un televizor scump pe care nu îl vei ține doar 2 ani de zile.

Samsung UE46D6000TWXXH 3d visionSamsung UE46D6000TWXXH dintr-o parte

Samsung UE46D6000TWXXH din lateral

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Nu cred ca mai trebuie precizat faptul ca Samsung UE46D6000TWXXH este un televizor modern, cu un design pe masura asteptarilor care se va incadra perfect in orice camera a locuintei dumneavoastre. Si nu doar pe partea de video intalnim tehnologia 3D, ci si pe partea de audio aceasta isi face aparitia. Astfel ca tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunet 3D la fel de vast si de realist ca în cinematograf, pentru o experienta audio atât de captivanta încât veti uita ca priviti la televizor.

Ecranul este unul ce măsoară 117 centimetri, adică 1 metru și 17 centimetri. Este un ecran foarte mare și v-aș recomanda ca înainte de a cumpăra acest televizor să măsurați foarte bine spațiul unde va fi poziționat. Ecranul folosit pentru acest televizor este un Ultra Clear Panel, astfel imaginile vor fi de claritatea cristalului, din aproape orice unghi. Cu o calitate a imaginii Full HD veți fi mai aproape de realitate, astfel că veți putea viziona filmele la o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 pixeli.

Era și normal ca Samsung UE46D6000TWXXH să fie echipat cu tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*. Cu acesta veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox (asta doar dacă rețeaua de cablu vă permite acest lucru). Nu avea cum să lipsească playerul multimedia cu care veți putea reda orice tip de fișier multimedia fără nicio problemă (audio, foto sau video).

Pentru a vă putea conecta la internet va trebui să achiziționați un adaptor wireless compatibil cu acest televizor, sau prin cablu de rețea. O dată conectat la internet veți putea folosi și funcția Social TV. Aceasta vă va permite să scrieți pe blog, să discutați despre emisiunile care vă plac – prin intermediul site-urilor și al serviciilor precum Facebook, Twitter și Google Talk – toate aceste lucruri în timp ce vă uitați la televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.