Samsung UE46D6530WSXXH

Dacă în articolele precedente am vorbit despre televizoare accesibile oricărui buzunar, astăzi a venit rândul să vorbim și despre un televizor de ultimă generație. Samsung UE46D6530WSXXH este unul dintre acestea, un televizor mare, cu funcții și opțiuni pe care le găsim numai la televizoarele de top. Însă acest model nu este destinat oricui, ci doar celor pasionați de tehnologie, cei care doresc să aibă tot ce e mai nou și mai bun la ei în cameră.

Este și păcat să ai o cameră mare, un living și să nu înfrumusețezi aspectul acesteia cu un televizor precum acesta. Cu acest model cei de la Samsung au dovedit încă o dată că ei nu construiesc doar simple televizoare, ci și elemente de decor pentru camera ta, pentru că UE46D6530WSXXH este cu adevărat o bijuterie. Cumpărând acest TV cu siguranță nu veți mai trece la cinema atât de des pe cat o făceați înainte.

Samsung UE46D6530WSXXH deschisSamsung UE46D6530WSXXHSamsung UE46D6530WSXXH din lateral

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Samsung UE46D6530WSXXH este un televizor bun din toate punctele de vedere. La capitolul design acest TV are o frumusețe clasică îmbogățită de conceptul „One Design”, concept creeat de Samsung și întâlnit la televizoarele premium. Acest design constă în faptul că ecranul are un cadru ultra subțire (numai 2.75 centimetri), reducând barierele și oferind o experiență cu adevărat captivantă. Televizorul este încadrat de un contur foarte îngust, pentru o elegantă extrem de sofisticată, care completează orice decor. Având în vedere diagonală acestuia putem spune că este un televizor chiar foarte ușor, cântărește numai 12 kilograme fara suport.

Fiind un televizor din gama premium de la Samsung, acesta beneficiază de un sistem audio pe măsură. Vorbim despre un sistem Down Firing, format din două difuzoare cu o putere de 2×10 wați. Acest sistem este practic un difuzor mai mare care este folosit pe post de subwoofer. Nu cred că mai aveți nevoie de un sistem audio dedicat deoarece acesta se va auzi tare și clar chiar și atunci când ascultați o melodie la un volum mai ridicat. În plus acesta are și câteva caracteristici speciale precum: Dolby Digital Plus, SRS TheaterSound HD, Full Range și Dolby Pulse.

Când am spus la începutul acestui review că este ideal pentru o cameră mare nu am glumit, deoarece acesta are o diagonală de 46 de inch, asta înseamnă cam 117 centimetri. Are un display tip Ultra Clear Panel, de unde și consumul extrem de mic – 48 wați în modul economic, 150 wați consum maxim și numai 0.3 wați în standby. Acest ecran este unul Full HD cu o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli și un aspect al imaginii 16:9. În plus are și convertor 2D în 3D, cu ajutorul căruia veți putea viziona posturile 2D în format 3D.

Bineînțeles că are și tuner digital DVB-T, DVB-C incorporat, deci nu veți mai avea nevoie de alt mediabox sau tuner digital extern pentru a recepționa posturile TV în format digital sau HD. Are și player multimedia incorporat, chiar unul foarte bun, care vă va permite să puteți reda orice format multimedia (audio, foto și video – mkv, avi, divx, xvid etc) direct de pe stick sau hard disk extern. Fiind un Smart TV Samsung UE46D6530WSXXH are și conexiune wireless cu ajutorul căruia vă veți conecta la internet și veți avea acces la Smart Hub (Facebook, Skype, Twitter etc) într-un cuvânt nu veți mai fi nevoiți să vă ridicați din pat pentru a naviga pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.