Samsung WF 1602W5C/YLE

O mașină de spălat la îndemână oricărui cumpărător este Samsung WF 1602W5C/YLE, o mașină de spălat rufe cu ceva pretenții, accesibilă în același timp ca și preț. Designul mașinilor de la Smasung este unic, nu seamănă deloc cu tiparul clasic, acestea venind cu noi tehnologii și noi funcții menite să vă facă spălatul mai ușor.

Panoul proiectat pentru confort, face ca utilizarea să fie mult mai confortabilă. Afișajul este foarte prietenos, cu control rotativ, LED, butoane ușoare la atingere și ecran digital separat, ușor de citit, face ca setarea programului de spălare și urmărirea progresului unui ciclu să fie ușoare și mai puțin confuze. Având toate aceste caracteristici puteți trage concluzia că mașina de spălat poate fi utilizată și de persoanele mai în vârstă, fără a întâmpina probleme.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Inovația tehnologică Eco Bubble oferită de Samsung asigură cea mai bună performanță de spălare din categoria sa. Utilizând aerul și apa pentru a dizolva detergentul, tehnologia Eco Bubble creează bule de curățare eficiente, încât îi permite detergentului să penetreze și fie absorbit uniform de rufe de 40 de ori mai rapid, pentru o spălare sigură și profundă. Partea cea mai bună este că ingeniozitatea tehnologiei Eco Bubble menține o performanță superioară fără a fi necesară apă caldă, pentru o economie de energie de până la 70%. Mulțumită tehnologiei Eco Bubble, este o curățare cu adevărat ecologică. Veți avea rufe curate și igienizate chiar și cu apă rece.

Aceasta are încărcare frontală, poate spăla până la 6 kg de haine murdare, cu o viteză de centrifugare de 12000 rotații pe minut. Cu cat rotațiile sunt în număr mai mare, cu atât rufele dumneavoastră vor ieși mai bine stoarse, mai uscate, timpul necesar uscării complete fiind mai scurt în comparație cu alte mașini de spălat rufe. Nici consumul de energie nu reprezintă o problemă, deoarece această mașină a trecut cu brio testul, luând nota 10, tocmai de aceea face parte din clasa energetică A++.

Programele sunt în nuamr de 12, care mai de care mai sofisticate, menite să facă lucruri cat mai diferite. Printre ele menționez: spălare ecologică cu spumă, program rapid de 15 minute, prespălare, Jeans, bumbac, ușor de călcat, spălare lână, sintetice, consum redus de energie și nu în ultimul rând programare întârziată. Prin intermediul programării întârziate puteți spăla fără chiar și atunci când nu este nimeni acasă, mașina se va adapta în funcție de programul dumneavoastră și nu invers. Trebuie doar să-i setați programul, iar aceasta va porni la ora dorită.

Funcția de blocare a afișajului reprezintă un sistem de siguranță pentru copii, constând în faptul că nu permite mânuțelor curioase să schimbe setările panoului de control, garantând astfel că cei mici nu vor interveni accidental în ciclul de spălare. Când sistemul este activat, pe panoul afișajului apare o lumină indicatoare. Consider că acest sistem este foarte bine gândit, deoarece marea majoritate a familiilor au copii, iar pentru ei orice zgomot, orice luminiță este o nouă curiozitate.

Cu ajutorul tehnologiei Aqua Stop de la Samsung, vă protejați podelele împotriva distrugerilor costisitoare provocate de apă. Furtunul de oprire a apei are un burete intern care se mărește, pentru a bloca trecerea apei atunci când aceasta este detectată de senzorul de scurgere digital. Pentru protecție suplimentară, alimentarea cu apă și mașina de spălat sunt oprite automat. Gata cu grijile, inundațiile nu sunt niciodată un pericol pentru dumneavoastră, nu și cu această tehnologie menită să vă protejeze locuința.

Vă recomand cu căldură mașina de spălat Samsung WF 1602W5C/YLE. Nu veți avea de ce să fiți dezamăgiți cu o astfel de „jucărioară” în casa dumneavoastră, scopul ei fiind acela de a curăța și igieniza hainele întregii familii, cu ajutorul unor tehnologii noi, consumând în același timp foarte puțină energie electrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.