Samsung WF 8622NHW

Vă prezentăm, doamnelor, un ajutor de nădejde în casa dumneavoastră. Probabil aveți un program încărcat și nu aveți suficient timp pentru a vă ocupa de spălatul rufelor în mod manual, dar noi ne-am gândit la o soluție pentru dumneavoastră. O mașină destul de vândută în România, cu încărcare frontală, ce poate spăla până la 6,2 kg de haine. Este vorba despre Samsung WF 8622NHW, o mașină de spălat ce folosește un sistem de încălzire pe bază de radiator ceramic pentru ca puterea și eficiența acesteia să fie ridicate.

Ce vă oferă această mașină? Pai, un afișaj prietenos, protecție împotriva creșterilor de tensiune, spațiu deschis pentru spălare fără griji, haine curate și igienizate ce pot fi spălate chiar și cu apă rece și un număr de 8 programe. Viteza să de centirfugare este de 1200 rotații pe minut, destul de multe dacă mă veți întreba pe mine, pentru a scoate rufele foarte bine stoarse, gata de pus la uscat pentru câteva ore.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Panoul afișajului prietenos cu control rotativ, LED, butoane ușoare la atingere și ecran digital separat, ușor de citit, face ca setarea programului de spălare și urmărirea progresului unui ciclu să fie ușoare și mai puțin confuze. Cu un astfel de afișaj și cu programe foarte clare, aceatsa mașină dă posibilitatea de a fi utilizată chiar și de persoanele mai în vârstă, ce poate n-au aceeași îndemânare ca cei tineri.

Un sistem inteligent ce l-am descoperit în componenta acesteia este Aqua Stop de la Samsung, care are rolul de a proteja podelele împotriva distrugerilor costisitoare provocate de apă. Furtunul de oprire a apei are un burete intern care se mărește, pentru a bloca trecerea apei atunci când aceasta este detectată de senzorul de scurgere digital. Pentru protecție suplimentară, alimentarea cu apă și mașina de spălat sunt oprite automat. Gata cu grijile, deoarece niciun eveniment neplăcut nu poate avea loc pe parcursul spălării rufelor dumneavoastră.

Sistemul de protecție împotriva creșterilor de tensiune asigură funcționarea în siguranță, fiabilitatea și durabilitatea pe termen lung, reglând fluxul de electricitate care intră în mașina dumneavoastră de spălat și chiar repornind-o după o întrerupere neprevăzută a energiei electrice. Creșterile de tensiune pot provoca uzuri majore, dar nu și în cazul mașinii Samsung WF 8622NHW. Toate acestea pentru dumneavoastră probabil sunt niște noutăți uimitoare, dar din punctul nostru de vedere, ar trebui să fie normale, regăsite la orice mașină de spălat rufe.

Pentru a vă păstra hainele preferate pentru o lungă perioara de timp, fără a se deteriora în urma spălărilor dese, această mașină de spălat este dotată cu sistemul unic Diamond Drum TM, care înlocuiește tamburul obișnuit destinat spălării cu unul acoperit cu celule adânci, în formă de diamant. Această textură revoluționară vă protejează țesăturile împotriva rupturilor, creând în același timp mediul perfect pentru o spălare delicată, dar eficientă.

Printre cele 8 programe veți întâlni: un program rapid de 29 de minute, clătire +, clătire -, prespălare, sintetice, bumbac, ușor de clacat, spălare manuală și programare întârziată. Programarea întârziată vă dă posibilitatea de a spăla în lipsa dumneavoastră. Trebuie doar să adăugați detergentul și balsamul de rufe, selectați programul dorit pentru spălare, iar mașina își va începe ciclul la ora setată de dumneavoastră pentru inceprea spălării. Informațiile oferite pe display sunt legate de etapa spălării și timpul rămas până la finalizarea programului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.