Samsung WF1600NHW

Samsung a avut dintotdeauna grijă să își pună amprenta asupra pieței, indiferent despre ce segment a fost vorba. În cazul mașinilor de spălat rufe, producătorul sud-coreean a încercat constant să reducă dimensiunile modelelor, pentru a nu ocupa un spațiu prea mare de depozitare, păstrând totuși o capacitate mare de spălare, lucru menit să ușureze munca utilizatorilor cat și să economisească resurse. Desigur că aceasta este principala intenție a tuturor producătorilor, însă Samsung a inovat constant acest domeniu, propunând și noi tehnologii de spălare care să asigure o mai bună curățare cat si să mențină țesăturile ca la început.

Un model ce exemplifică aceste caracteristici prezentate mai sus îl reprezintă mașina de spălat rufe SLIM Smasung WF1600NHW. Având o eficiență energetică ridicată și reducând depunerea particulelor de calcar, modelul este o alegere foarte bună pentru oricine. Nici prețul nu este unul foarte ridicat, mașina de spălat fiind accesibilă aproape oricărei persoane cu un venit mediu.

Samsung WF1600NHW din fata

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Două lucruri de interes major legate de orice mașină de spălat rufe sunt: viteza de centrifugare și capacitate de încărcare. De ce spun interes major? Pentru că din punctual meu de vedere, lucrurile acestea au o mare importanță. Viteza de centrifugare a acestui model este de 1000 rotații pe minut, iar capacitatea sa de încărcare nu depășește 6 kg. Întotdeauna să aveți în vedere aceste 2 aspecte, deoarece cu cat viteza de centrifugare este mai mare, cu atât lucrurile sunt mai bine stoarse, iar capacitatea de încărcare trebuie stabilită în funcție de cat de numeroasă este familia.

Cei de la Samsung aduc acestui model programe interesante, cum ar fi: program rapid de 15 minute, prespălare, spălare lână, sintetice, bumbac, spălare manuală și programare întârziată. Cam aceleași programe le veți întâlni la orice mașină de spălat de nivel mediu, fără lucruri complicate sau greu de utilizat. Programul rapid de 15 de minute este bine-venit atunci când doriți să spălați într-un timp record lucruri ce nu sunt pătate, cid oar ușor murdare. Cu ajutorul programării întârziate veți putea spăla, fără a fi cineva acasă pentru a porni mașina de spălat. Trebuie doar să o programați iar aceasta va porni singură.

Veți găsi aici și un sistem numit Fuzzy Logic, cu ajutorul căruia mașina sesizează diversele etape ale procesului de spălare și reglează în permanență programul, astfel încât să se atingă rezultatele optime de spălare, clătire și centrifugare, cu un consum cat mai redus de apă și energie. Cu un astfel de sistem nou și foarte bine gândit, consumul de energie electrică va fi redus. Nu degeba această mașină de spălat rufe face parte din clasa energetic A+, ceea ce înseamnă facturi reduse pentru dumneavoastră.

Mașina de spălat Samsung WF1600NHW este dotată cu tehnologia unică Diamond Drum, care înlocuiește tamburul obișnuit destinat spălării cu unul acoperit cu celule adânci, în formă de diamant. Această textură revoluționară va protejează țesăturile împotriva rupturilor, creând în același timp mediul perfect pentru o spălare delicată, dar eficientă.

Veți întâlni tot aici un sistem de protective împotriva copiilor. Acesta a fost special conceput pentru a feri mașina de spălat de micuții curioși ce au permanent tendința de a scotoci peste tot, pentru a descoperi lucruri noi. Mașina de spălat va fi blocată în timpul ciclului de spălare, cu scopul de a nu fi dereglat programul acesteia de către micii neastâmpărați. Ca fi funcții de siguranță, mașina beneficiază de sisteme precum control supraîncălzire și protective împotriva inundațiilor.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=6M693bsUFKQ[/tube]

Displayul LED vă oferă informații legate de etapa spălării și timpul rămas până la terminarea programului. O astfel de mașină de spălat SLIM, cum este cea din descrierea de mai sus, vine cu garanție valabila 2 ani, dar dumneavoastră o puteți prelungi în funcție de preferințe, cu încă 1 an sau 2, contracost. Nu am nimic de reproșat celor de la Samsung, deoarece prețul este foarte accesibil, iar mașina de spălat își merită cu adevărat banii, reușind să vă surprindă cu tehnologii noi și sisteme de siguranță foarte bine gândite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.