Samsung WF1602NHW

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat rufe și nu prea aveți idee cam ce vi s-ar potrivi, sunt aici să vă dau o mână de ajutor în alegerea dumneavoastră. În primul rând ar trebui să țineți cont de câți membri are familia, deoarece o mașină cu o capacitate de încărcare mică, nu ar putea face fată dacă aveți o familie numeroasă. Această mașină Samsung WF1602NHW despre care vorbim astăzi și pe care o puteți găsi la reducere în această perioadă este ideală din punctul meu de vedere, pentru o familie ce poate avea până la 5 membri, având posibilitatea de a spăla până la 6 kg de haine murdare.

Și viteza de centrifugare este foarte importantă după părerea mea, deoarece cu cat viteza acesteia este mai mare, cu atât rufele dumneavoastră vor fi mai bine stoarse. Acest model vine cu o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut, suficient de multe astfel încât rufele să fie foarte bine stoarse, fără a mai necesita o altă etapă suplimentară de stoarcere. Fiecare își alege mașina de spălat rufe după nevoile pe care le are, dar și după bugetul de care dispune, însă dacă vă doriți un produs de calitate, consider că aceasta este perfectă, având în vedere că și prețul ei este foarte accesibil.

Samsung WF1602NHW din fata

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Trebuie să știți acest model este Slim, ceea ce înseamnă că va ocupa un spațiu destul de mic în încăperea în care veți dori să o poziționați, dimensiunile acesteia fiind 85 x 60 x 45 centimetri. Designul este unul clasic, culoarea acesteia este albă, fiind însoțită de un display LED pe care veți găsi informații precum timpul rămas până la finalizarea programului și etapa spălării. Această mașină poate fi utilizată cu ușurință și de persoanele mai în vârstă, deoarece cu ajutorul acestui display mare, panoul de comandă va fi foarte ușor de accesat.

Printre programele acesteia veți putea găsi: program scurt de 15 minute, prespălare, bumbac, delicate, spălare manuală și nu în ultimul rând programare întârziată. Această programare întârziată vă dă posibilitatea de a spăla în lipsa dumneavoastră. Trebuie să-i adăugați mașinii detergentul și balsamul de rufe, iar aceasta va porni singură. În acest mod, mașina se va adapta programului dumneavoastră și nu invers. Programul rapid de 15 minute este indicat să-l utilizați pentru rufele ușor murdare, fără pete.

Selectorul de centrifugare este prezent și aici, permițând să alegeți dumneavoastră viteza optimă de centrifugare, în funcție de programul selectat și de hainele ce urmează a fi spălate. Cu ajutorul programului Fuzzy Logic, aceasta poate stabili încărcătura de haine murdare. Apoi, durata programului de spălare și cantitatea de apă sunt reglate corespunzător, pentru a nu se utiliza apă în exces. Fiți sigur că indiferent dacă o încărcați la maxim sau la jumătate, mașina de spălat rufe se va adapta corespunzător.

Un alt lucru care mi-a atras atenția la mașina de spălat rufe Samsung WF1602NHW este sistemul de protecție împotriva copiilor, care mi se pare foarte interesant, având în vedere faptul că micuții sunt foarte curioși, având tendința de a descoperi mereu lucruri noi. Acest sistem blochează panoul de comandă, astfel încât, copiii dumneavoastră nu vor putea umbla și deregla în acest mod, programul mașinii ce este în curs de spălare.

Consider că aceasta este foarte utilă, accesibilă ca și preț, fiind ideală pentru orice familie ce nu are nevoie de o mașină de spălat cu o capacitate de spălare foarte mare. Beneficiile sunt: ocupă puțin spațiu, deoarece este un model Slim, veți economisi apă, enegie electrică și nu în ultimul rând, timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.