Samsung WF1602WQU

Trecem la o altfel de mașină de spălat rufe cu alte pretenții, mai nouă, argintie și cu un desingn mai frumos și mai atrăgător. Samsung WF1602WQU este o mașină cu încărcare frontală, Slim, ce poate spăla până la 6 kg de rufe. Viteza de centrifugare a acesteia este de 1200 de rotații pe minut, destul de multe pentru ca hainele spălate să nu aibă nevoie de mult timp pentru a se usca. Displayul LED îi conferă o eleganță aparte unde puteți urmări timpul rămas până la terminarea ciclului de spălare.

Tehnologia inovatoare Eco Bubble oferită de Samsung asigură cea mai bună performanță de spălare din categoria sa. Utilizând aerul și apa pentru a dizolva detergentul, tehnologia Eco Bubble creează bule de curățare eficiente, încât îi permite detergentului să penetreze și fie absorbit uniform de rufe de 40 de ori mai rapid, pentru o spălare sigură și profundă. Iar partea cea mai bună este că ingeniozitatea tehnologiei Eco Bubble menține o performanță superioară fără a fi necesară apă caldă, pentru o economie de energie de până la 70%. Iată că dăm peste o tehnologie nouă, ce nu o găsiți la multe mașini de spălat, dar care are un rol aparte foarte bine definit.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

O mașină „deșteaptă” este o mașină care face economie și la energie electrică, aceasta reușind să se încadreze în clasa energetică A++, însemnând nota 10 la acest capitol. Aceasta iese din tiparul clasic al mașinilor de spălat albe și ne întâmpină cu o culoare mai îndrăzneață și mai frumoasă. Se încadrează perfect într-o locuință de tineret, dar display-ul mare pe care îl are dă posibilitatea de a putea fi ușor folosită și de persoanele mai în vârstă. Nu este greu de utilizat, programele fiind numeroase, dar foarte concise din punct de vedere al folosirii.

STYLE7 Tamburul cu celule în formă de diamant oferă mașinii de spălat Samsung o putere de spălare performantă și o protecție deosebită pentru țesături. Orificiile de ieșire a apei sunt mult mai mici, comparativ cu tamburele convenționale, reducând astfel ruperea hainelor delicate prin prinderea în aceste orificii. Veți avea cele mai bune rezultate, curățare în profunzime și protecție pentru țesăturile dumneavoastră, astfel încât hainele preferate să poată fi purtate un timp îndelungat.

Programele ce le veți găsi la mașina Samsung WF1602WQU sunt: program rapid de 30 minute, prespălare, spălare lână, sintetice, bumbac, Jeans, ușor de călcat, consum redus de energie, spălare manuală, Baby Care și îmbrăcăminte închisă la culoare. Baby Care este un program special ce nu-l veți găsi la toate mașinile de spălat, dedicat special bebelușilor care au nevoie de o atenție ridicată atunci când vine vorba de îngrijire. Hainele lor vor fi spălare și igienizate într-un mod diferit și asta datorită texturii pielii care este mai delicată în cazul lor.

Veți mai găsi funcții spaciale precum Control supratensiune, Control supraîncălzire și Sistem autodiagnosticare, dar și un filtru auto-curatare, un sistem de detectare pentru spumă, iar altul de siguranță împotriva copiilor. Nu sunteți străini de cele menționat mai sus, deoarece o parte din acestea le veți găsi și la alte mașini de spălat. Sistemul de siguranță împotrivă copiilor mi se pare o idee foarte bună, scutindu-vă de griji în plus, cum ar fi să aveți o atenție sporită asupra lor în timp ce mașina spală, pentru ca nu cumva aceștia să-și pună viața în pericol în lipsa supravegherii părinților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.