Samsung WF1700NHW

O maşină de spălat, indiferent de performanţele sale, uşurează mult munca oricăruia. Din acest motiv, la ora actuală, aceste electrocasnice au devenit o necesitate, iar producătorii s-au conformat, reuşind să ofere doritorilor dispozitive accesibile oricărui buget. Desigur că cele mai accesibile maşini de spălat nu se remarcă prin performanţe foarte ridicate, înse pentru cei mai puţini pretenţioşi acest lucru nu contează foarte mult. Atât timp cât oferă spălări de calitate şi nu consumă foarte mult, o maşină de spălat îşi face datoria.

În acest sens, Samsung ne propune modelul de maşina de spălat rufe WF1700NHW, un model de nivel mediu, ce reuşeşte să mulţumească majoritatea cumpărătorilor. Acesta se remarcă prin capacitatea mare de spălare cât şi prin eficienţa energetică. Dimensiunile sunt cele standard pentru orice maşină de spălat, la fel şi culoare albă. În ceea ce priveşte preţul, acesta este proporţional cu cele oferite, unul de nivel mediu, ce reuşeşte să atragă suficienţi cumpărători mulţumiţi de calităţile prezentate.

Samsung WF1700NHW

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pentru o familie numeroasă, această maşină de spălat este ideală, deoarece are o capacitate mare de încărcare, mai exact 7 kg. Viteza sa de centrifugare este medie, nici prea mare, însă nici foarte mică, poate spăla cu 1000 de rotaţii pe minut. Nu trebuie să-ţi faci griji, rufele tale vor fi bine stoarse, dar nu aproape uscate, aşa cum ar ieşi în urma unei centrifugări de 1400 rotaţii pe minut. Nici preţul nu este acelaşi, dar îţi poţi face treaba lejer şi cu o astfel de maşină de spălat rufe.

Probabil eşti interesat şi de programele pe care ţi le oferă, tocmai de aceea pot menţiona câteva din ele: program rapid de 30 minute, prespălare, bumbac, spălare lână, delicate, şi spălare manuală. Nu sunt foarte multe programe, însă cele pe care le vei regăsi aici sunt cele mai des utilizate de către marea majoritate a persoanelor ce deţin o maşină de spălat. Dacă nu-ţi doreşti programe sofisticate şi nici funcţii suplimentare, atunci aceasta este potrivită, fiind şi aceesibil din punct de vedere al preţului.

Trebuie să mai ştii că maşina de spălat rufe Samsung WF1700NHW vine şi cu sistem de protecţie împotriva copiilor. Un sistem foarte bine gândit din punctul meu de vedere, deoarece micuţii din ziua de astăzi sunt foarte curioşi şi au tendinţa de a-şi băga nasul peste tot. Sistemul menţionate are grijă să blocheze maşina de spălat, aceştia neavand posibilitatea de a-i deregla programul în timp ce spală. Vei putea sta liniştit, copiii vor fi în siguranţă, iar maşina va spăla fără a-i fi perturbat programul.

Nici cu facturile de energie electrică nu vei avea probleme, aceasta fiind economică, clasa A+ de eficienţă eneegetica. Costurile vor fi mai mici odată ce facturile vor fi reduse, iar tu vei avea posibilitatea de a face economie, plătind mai puţin în fiecare lună. Odată cu achiziţionarea maşinii de spălat vei primi şi garanţie pentru 2 ani, putând fi extinsă în cazul în care optezi pentru acest lucru, cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.