Samsung WF1802XEC

Doriți să vă cumpărați o mașină de spălat rufe nouă și aveți nevoie de un sfat? Având în vedere faptul că pe piața din România sunt sute de modele, cred și eu că vă este greu să vă hotărâți. Sugestia mea pentru dumneavoastră este noua mașină de spălat Samsung WF1802XEC cu tehnologia Eco Buble. Acest sistem revoluționar generează bule prin dizolvarea detergentului în aer și în apă, înaintea începerii ciclului normal. Detergentul dizolvat perfect penetrează rapid în țesături care sunt spălate temeinic fără a lăsa reziduuri de detergent sau pete.

Fiecare se orientează în funcție de preferințele pe care le are, dar și de bugetul disponibil. Aceasta este o mașină de spălat rufe puțintel mai scumpă, însă rezultatele sunt pe măsura prețului său. Acest model de la Samsung este cu încărcare frontală, poate spăla până la 8 kg de rufe cu o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut, economisind în același timp și energie datorită rezultatelor bune obținute la testele de eficiență enegetica, încadrându-se în clasa A++.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

În ceea ce privește programele ce le puteți regăsi la mașina de spălat menționată mai sus, vă aduc la cunoștință: prespălare, bumbac, ușor de călcat, spălare lână, sintetice, Jeans, consum redus de energie, spălare manuală, Baby, îmbrăcăminte închisă la culoare, spălare zilnică și nu în ultimul rând programare întârziată. Toate aceste programe au menirea de a curăța și igieniza hainele pe care dumneavoastră le purtați de zi cu zi.

Forma aerodinamică a noului tambur Diamond asigură o spălare delicată a hainelor, în timpul mișcării prin tamburul cu un design unic. De asemenea, perforațiile de mici dimensiuni pentru ieșirea apei previn lipirea țesăturilor de tambur și, implicit, deteriorarea acestora. Acum ați aflat că până și cele mai delicate haine sunt manevrate cu delicatețe, datorită tamburului modernizat în formă de diamant.

Motorul fără perii Digital Inverter Motor funcționează fără fricțiune între motor și perii, ceea ce împiedică risipirea energiei și sporește eficiența motorului. Fără fricțiunea constantă, uzura motorului este redusă, iar mașina de spălat va rămâne funcțională mai multă vreme, cu o garanție de 10 ani. Mai mult, acest motor inovator reduce nivelul zgomotului, oferind totodată o performanță remarcabilă.

Principala cauză pentru care mașinile de spălat sunt zgomotoase o reprezintă încărcătura neechilibrată. În cazul mașinii de spălat Samsung VRT Plus, senzorii țin tamburul perfect echilibrat, chiar și la viteze de rotație mari, indiferent de dimensiunile încărcăturii, astfel încât abia vă dați seama ca mașina funcționează. Cu mai puțin zgomot și vibrații, puteți spăla rufele oricând.

Vă recomand cu încredere mașina de spălat Samsung WF1802XEC, deoarece nu veți fi acaparați doar de funcțiile ce le are aceasta în dotare, ci și designul său unic, silm, ceea ce înseamnă că se va încadra cu ușurință în locuința dumneavoastră, fără să ocupe prea mult spațiu.  Culoare acesteia este albă, iar afișajul său LED vă oferă informații în legătură cu timpul rămas până la terminarea ciclului de spălare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.