Samsung WF8508NMW8

Dacă tot am început astăzi prezentarea mașinilor de spălat rufe, continuăm cu ele, mai exact cu Samsung WF8508NMW8, o mașină nouă scoasă pe piață de cei de la Samsung. Un ajutor de nădejde reprezintă această mașină, deoarece vă  scapă de o grijă în plus, aceea de a scăpa de rufele murdare. Cum asta? Simplu: sortați rufele, le puneți în mașină de spălat, adăugați detergentul și balsamul de rufe, selectați programul corespunzător și-i dați drumul. Ea își va face singură treaba, nefiind deloc necesară intervenția dumneavoastră pe perioada ciclului de spălare.

Până aici, poate că știa toată lumea cum se folosește o mașină de spălat, dar mai departe, depinde de fiecare model și de programele pe care acesta le are. Samsung WF8508NMW8 are încărcare frontală, poate spăla o capacitate de până la 5 kg de rufe și vă va reduce considerabil costurile facturii de energie electrică, deoarece face parte din clasa energetică A. Viteza de centrifugare a acesteia este de 800 de rotații pe minut, însemnând că hainele dumneavoastră vor fi stoarse destul de bine, dar nu suficient de mult pentru ca acestea să iasă aproape uscate comparativ cu alte mașini ce au mai multe rotații pe minut.

Vezi pretul si alte imagini

Tehnologia unică Diamond Drum TM înlocuiește tamburul obișnuit destinat spălării cu unul acoperit cu celule adânci, în formă de diamant. Această textură revoluționară vă protejează țesăturile împotriva rupturilor, creând în același timp mediul perfect pentru o spălare delicată, dar eficientă. Așadar, nu este nevoie să deteriorați articolele vestimentare preferate spălându-le la o temperatură mult prea înaltă pentru a le curăța, Diamond Drum TM fiind ceea ce aveți nevoie pentru a le proteja.

Cine spune că trebuie să spălați hainele cu inalbitor și cu apă fierbinte pentru ca acestea să fie într-adevăr curate și igienizate? Funcția Silver Wash a mașinii de spălat Samsung utilizează energia naturală a ionilor de argint nu doar pentru a curăța hainele, ci și pentru a reduce bacteriile și pentru a asigura protecția împotriva înmulțirii bacteriilor, chiar și o lună după spălare. Nu-i așa că sunteți uimiți să aflați de această funcție despre care până acum nu ați știut nimic? Ei bine, ea există și chiar își face treaba într-un mod cat se poate de eficient.

Mașina de spălat rufe pe care v-o prezentăm aici are un număr de 8 programe, printre care se află și unul rapid de 28 de minute. Veți mai găsi program pentru prespălare, program bumbac , program spălare lână, program sintetice, program spălare manuală și program clătire intensivă. Toate aceste programe menționate mai sus le puteți vedea afișate în timpul spălării pe display-ul LED al mașinii împreună cu timpul rămas până la finalizarea programului. Nu lipsește nici programarea întârziată, care este utilă atunci când doriți să programați mașina să pornească la o anumită oră când dumneavoastră nu veți fi acasă.

Cu ajutorul tehnologiei Aqua Stop de la Samsung, vă protejați podelele împotriva distrugerilor costisitoare provocate de apă. Furtunul de oprire a apei are un burete intern care se mărește, pentru a bloca trecerea apei atunci când aceasta este detectată de senzorul de scurgere digital. Pentru protecție suplimentară, alimentarea cu apă și mașina de spălat sunt oprite automat. Așadar relaxați-vă, accidentele se întâmplă, însă nu și la dumneavoastră acasă.

Un alt sistem inteligent pe care Samsung WF8508NMW8 îl deține este cel de protecție împotriva creșterilor de tensiune ce vă pot determina uzura mașinii de spălat. Sistemul său electric este protejat de un sistem de control al tensiunii unic, care asigură funcționarea în siguranță, fiabilitatea și durabilitatea pe termen lung, reglând fluxul de electricitate care intră în mașina dumneavoastră de spălat și chiar repornind-o după o întrerupere neprevăzută a energiei electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.