Samsung WF8620NHW

Mașinile de spălat rufe automate sunt la mare căutare tot timpul anului. Poate că unii abia acum își cumpără prima mașină automată, dar marea majoritate doresc s-o schimbe pe cea veche, cu alta nouă dotată cu tehnologii de ultimă generație, programe mai numeroase și chiar viteza de centrifugare mai mare. Indiferent care este motivul, doresc să vă prezint în acest review mașina de spălat rufe Samsung WF8620NHW, o mașină ce o puteți găsi la reducere în această perioadă.

Aceasta este destul de încăpătoare, poate spăla haine murdare de până la 6,2 kg este cu încărcare frontală, iar viteza de centrifugare poate atinge 1000 de rotații pe minut. Numărul de 1000 de rotații pe minut este destul de ok dacă ne gândim la cat de bine vor fi stoarse rufele, dar acesta nu este suficient pentru ca ele să fie aproape uscate. Depinde de ficare cam ce pretenții are de la o mașină de spălat și de timpul de care dispune pentru a aștepta ca rufele să se usuce singure.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Tehnologia Diamond Drum înlocuiește tamburul obișnuit destinat spălării cu unul acoperit cu celule adânci, în formă de diamant, pentru ca dumnevoastră să vă păstrați hainele în perfectă stare, fără a deteriora țesăturile. Această textură revoluționară vă protejează țesăturile împotriva rupturilor, creând în același timp mediul perfect pentru o spălare delicată, dar eficientă. Diamond Drum este o tehnologie oferită în exclusivitate de Samsung, pentru ca dumneavoastră să fiți mereu cu zâmbetul pe buze atunci când îmbrăcați hainele preferate ce-și vor păstra culorile vii pentru un timp îndelungat.

Că tot suntem la capitolul tehnologii, aducem în vedere faptul că această mașină are în dotare un sistem de protecție împotriva creșterilor de tensiune. Sistemul său electric este protejat de un sistem de control al tensiunii unic, care asigură funcționarea în siguranță, fiabilitatea și durabilitatea pe termen lung, reglând fluxul de electricitate care intră în mașina dumneavoastră de spălat și chiar repornind-o după o întrerupere neprevăzută a energiei electrice.

Să vorbim și despre programele acesteia, care sunt în număr de 8: clătire, fără clătire, fără centrifugare, program rapid de 29 minute, prespălare, ușor de călcat, spălare lână, sintetice, bumbac, spălare manuală și programare întârziată. Programul rapid de 29 de minute poate fi folosit pentru spălarea hainelor ușor murdare, nepătate. Programarea întârziată vă dă posibilitatea de a spăla chiar și atunci când nu este nimeni acasă la dumneavoastră. Setați programul și aceasta va proni singură la ora dorită și asta este posibil, deoarece mașina de spălat Samsung WF8620NHW se adaptează în funcție de programul dumneavoastră și nu invers.

Radiatoarele ceramice pe care le veți găsi tot aici previn acumulările de calcar, ce pot consuma mai multă energie electrică. Radiatoarele convenționale necesită utilizarea detergenților speciali care să dizolve aceste depuneri de calciu. În plus, capacitatea de încălzire rapidă a radiatoarelor ceramice va crește eficiența energetică, ceea ce înseamnă reducerea sumei de pe următoarea factura de energie electrică. Stilurile de îmbrăcăminte se schimbă, însă radiatorul ceramic durabil al mașinii de spălat Samsung va rămâne alături de dumneavoastră pentru a curăța hainele de peste ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.