Sharp 24LE510

Din gama AQUOS de la Sharp astăzi vom face un scurt review pentru modelul 24LE510. Acesta a apărut recent și în oferta celor de la eMAG la un preț rezonabil, asta în comparație cu alte televizoare cu aceeași diagonală. Este un televizor modern ce vine echipat cam cu tot ce are nevoie un televizor din zilele noastre să aibă pentru a putea recepționa și viziona posturile TV la o calitate cat mai bună.

Sharp 24LE510 cântărește nici mai mult nici mai puțin de 5.2 kilograme iar consumul de energie este unul foarte redus – aproximativ 33 kwati pe an în modul standard și un consum de numai 0.5 wați în modul standby, astfel putând obține clasa de eficiență energetică A. Garanția oferită de Sharp este de 24 de luni dar dacă doriți o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Sharp 24LE510 in cutieSharp 24LE510 telecomandaSharp 24LE510 scos din cutie

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Design-ul acestui televizor este unul destul e ok, arată ca un televizor modern, adică nu vine cu ceva inedit însă nu putem spune nici că nu arată bine. E bine că sistemul audio este unul stereo, format din două difuzoare cu o putere de 2×2.5 wați. Cam cum am întâlnit la majoritatea televizoarelor din această categorie. Se găsesc și câteva caracteristici superioare precum: Digital amplifier, Virtual surround și HD Soundsystem MPEG4 AVC, toate pentru un sunet cat mai bun și mai clar.

Ecranul are o diagonală ce măsoară 61 de centimetri, deci este numai bun pentru o camera mai mică (o bucătărie, o camera pentru copii sau de ce nu și un dormitor mai mic). Acesta folosește tehnologia Edge LED backlight – pentru un consum de energie redus dar și pentru imagini clari și realiste. Calitatea imaginii este una Full HD (rezoluția maximă suportată este de 1920 x 1080 pixeli) cu un aspect al imaginii de 16:9.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=tUXGFcG5Z0g&hd=1[/tube]

La capitolul funcții cum am scris și mai sus la începutul acestui review, Sharp 24LE510 este echipat cu tot ce are nevoie un televizor modern. Adică, vorbim despre tunerul digital DVB-T, DVB-C, cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD dar și playerul multimedia integrat cu care veți putea reda aproape orice fișier multimedia (audio, video și foto) direct de pe stick-ul USB sau hard disk-ul extern.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.