Sharp LC32LE430

Probabil unul dintre cele mai ieftine televizoare LCD cu diagonală de 32 de inch în acest moment este televizorul Sharp LC32LE430. Chiar dacă acesta nu pot spune că excelează la capitolul design, este un televizor perfect pentru cei ce au nevoie de o diagonală mare și funcțiile de bază, necesare oricărui televizor în 2012. Pentru cine aș recomanda acest televizor? Păi pentru cei ce caută un TV ieftin și bun dar care nu pun accent pe aspect acestuia.

La prețul cu care acesta se vinde, în afară de vreo chinezărie ieftină sau un TV de firmă dar „chel” chiar nu cred că ai ce să cumperi. În plus Sharp este o firmă recunoscută pentru produsele sale de calitate, chiar dacă în România lumea s-a auzit de ei. Legat de garanție, producătorul vă oferă o perioadă a garanției de 24 de luni, însă dacă doriți aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni, bineînțeles contracost.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Chiar dacă nu pot spune că Sharp LC32LE430 are un design pe placul meu, acesta mă surprinde la alte capitole, poate mult mai importante pentru un televizor. Carcasa acestuia este construită dintr-un plastic lucios, de bună calitate cu finisaje plăcute. Fiind un LED acesta este destul de subtire, astfel ca are o grosime de 4 centimetri fără stand și 21 de centimetri cu stand. Nu știu dacă contează prea mult, greutatea acestuia este de numai 10 kilograme, deci se poate spune că este un TV ușor.

La capitolul audio, Sharp LC32LE430 nu vine cu nimic special (nici nu avea cum fiind un TV ieftin). Are un amplificator digital și două difuzoare stereo cu o putere de 2 x 10 wati, pentru cei care nu sunt mofturoși sau pretențioși acestea își vor face treaba destul de bine. Se vor auzi clar chiar și la un volum ridicat însă dacă vreți ceva mai bun vă recomand să vă achiziționați un sistem audio 5.1.

Am ajuns și la una dintre părțile cele mai importante a unui televizor, și anume ecranul acestuia. Sharp LC32LE430 este un televizor care are un display cu o diagonală ce măsoară 32 de inch, adică 81 de centimetri – perfect pentru un dormitor sau un living mai mic. Tipul acestui display este Edge LED cu o calitate a imaginii HD, adică o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli și un aspect al imaginii de 16:9.

Cum am scris și la începutul acestui review, Sharp LC32LE430 vine dotat cam cu toate funcțiile de care are nevoie un televizor în 2012 pentru a fi considerat bun. Acesta are un tuner digital tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* incorporat, cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Are și player multimedia incorporat, însă unul nu foarte performant, cu care puteți reda direct de pe hard disk sau stick, muzică, poze sau filme în format avi sau divx.

One thought on “Sharp LC32LE430”

  1. Pingback: Televizor Sharp LC32SH340EV review
  2. Trackback: Televizor Sharp LC32SH340EV review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.