Sharp LC32SH130E

Televizorul Sharp LC32SH130E este un televizor ce îl recomand persoanelor ce au nevoie de un televizor LCD cu o diagonală mare dar cu un preț mic. Acesta are și câteva caracteristici care foarte curând vor deveni standard pentru toate televizoarele. Este un televizor cu un design simplu, un televizor care vine de la un producător de televizoare foarte renumit în alte țări și mai puțin la noi.

Cum am scris și mai sus acesta are un display de tip LCD, deci va avea un consum de energie puțin mai ridicat față de un televizor LED, și anume 81 Wați (conform producătorului). Însă este un consum decent pentru un televizor cu această diagonală. Mai jos găsiți și câteva imagini cu acest televizor pentru a vă putea forma o părere despre design-ul acestuia.

Sharp LC32SH130E din fata cu imagine pe displaySharp LC32SH130ESharp LC32SH130E imagine pe display

Vezi prețul, detalii și mai multe poze aici …

După cum am precizat și mai sus Sharp LC32SH130E este un televizor LCD ieftin, cu funcții de bază, deci nu veți găsi opțiuni precum 3D la acest televizor. Are o putere de ieșire a sunetului de 2 x 6 Wați plus un amplificator digital. În plus are o diagonală destul de mare, și anume aproximativ 81 de centimetri, fiind un televizor HD Ready, cu o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli.

O caracteristică foarte importantă care în curând va fi pe aproape orice televizor este tunerul digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu redare video NTSC, PAL, SECAM. Acesta este foarte important deoarece cu el puteți recepționa posturile TV în format digital și HD. În plus Sharp LC32SH130E are și player multimedia integrat, care poate reda, conform producătorului, filme, muzică și poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.