Sharp LC32SH340EV

Din aceeași serie cu Sharp LC32LE430 și Sharp LC32SH130E astăzi vom discuta despre Sharp LC32SH340EV, un model la fel de ieftin ca cele două, cu aceeași diagonală însă cu mici diferențe, diferențe pe care le vom discuta în acest review. Aș recomanda acest televizor celor care nu au nevoie de multe funcții de la un TV și în primul rând celor care caută să cumpere un televizor ieftin și foarte bun.

Asta bineînțeles dacă nu vrei să plătești mai mulți bani pentru firmă. Cu toate că și Sharp este un producător de televizoare destul de vechi, cu un renume mondial, doar că pe piața din România nu a apărut prea des. Deci nu îl putem compara cu vreo chinezărie ieftină cu finisaje de prost gust însă care vine cu foarte multe funcții și opțiuni. Cum este descris și de producător, Sharp LC32SH340EV este un televizor avantajos din toate punctele de vedere, însă fără compromisuri făcute în materie de calitate a imaginii sau a sunetului.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Din punct de vedere al design-ului, Sharp LC32SH340EV pot spune că arată foarte bine, ca orice alt televizor din categoria sa de preț. Este construit dintr-un plastic lucios, însă unul de bună calitate cu finisaje plăcute și de bun gust. Având un display LCD acesta este ceva mai gros fată de un LED, are aproximativ 9 centimetri, însă dacă îl veți monta pe perete nu cred că are importanță acest lucru.

Am spus la începutul acestui review că sunt câteva diferențe între aceste televizoare, chiar dacă fac parte din aceeași serie. Prima diferență ar fi la sistemul audio, Sharp LC32SH340EV vine cu un amplificator digital format din două difuzoare stereo cu o putere de 2×8 wați. Acest sistem se va auzi destul de tare și clar chiar și la un volum ridicat, însă cu siguranță nu va putea înlocui un sistem audio extern 5.1.

Ajunși și la capitolul video, e bine de știut că Sharp LC32SH340EV vine cu un display tip Backlight CCFL cu o diagonală ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 32 de inch – adică 81 de centimetri. Ce îl face pe acesta să fie diferit fată de celelalte două televizoare? Păi calitatea imaginii a acestui TV este una Full HD, adică suportă o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Are si un port HDMI, iar cu asemenea caracteristici acesta poate fi un bun monitor pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastră.

Fiind un televizor ieftin probabil v-ați gândit că este cam „chel” la capitolul funcții. Însă și acest model beneficiază de tuner DVB-T, DVB-C MPEG-2, MPEG4 H.264 care în combinație cu ecranul FullHD iți oferă posibilitatea de a viziona programele, filmele și videoclipurile preferate la o calitate de neegalat fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. În plus acesta dispune și de 2 porturi USB care vă oferă posbilitatea de a reda filme, muzică și poze direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern, televizorul fiind de asemenea certificat DivX.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.