Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H410

Pentru putinii care au mai ramas si nu vor laptop, prezentam astazi calculatorul Lenovo IdeaCentre H410, un calculator relativ ieftin in comparatie cu un laptop cu o configuratie asemanatoare.

Acesta vine cu o carcasa simpla neagra, care in fata prezinta doua porturi USB, o mufa pentru casti si una pentru microfon plus un citior de carduri.

Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H410 lateralSistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H410 fataSistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H410

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Incepem acest review cu procesorul care este un Intel Pentium Dual Core E6700 care este la o frecventa ridicata si anume 3200 MHz si un cache de 2048KB (2Mb).

Mai departe vedem ca acest calculator are o placa video integrata de tip Intel Graphics Media Accelerator X4500, o placa video mediocra, cu care nu puteti juca ultimele jocuri aparute insa fara probleme puteti juca jocuri gen Counter Strike.

Lenovo IdeaCentre H410 are 2 GB de memorie ram la o frecventa de 1066 MHz si un hard disk de 320 GB cu o viteza de rotatie de 7200 RPM.

Alte caracteristici ce trebuiesc mentionate ar mai fi: DVD+/-RW, placa de retea integrata, sunet integrat de tip 5.1 channel digital surround sound, plus ca in acelasi pret primiti si tastatura si mouse.

One thought on “Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H410”

  1. Pingback: Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H420 review cu pret si pareri
  2. Trackback: Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H420 review cu pret si pareri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.