Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H420

Acum ca noile calculatoare Lenovo au aparut incepem prin a va prezenta unul dintre ele si anume Lenovo IdeaCentre H420, fratele mai mare, mai bun si putin mai scump decat fratele lui mai mic si anume Lenovo IdeaCentre H410.

Acesta este un calculator nou, abia aparut pe piata din Romania cu o configuratie numai buna pentru a rula cele mai noi jocuri aparute, sau poate un film HD.

Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H420 lateral dreaptaSistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H420 fataSistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H420 lateral stanga

 

 

 

 

 

Vezi mai multe pareri, poze si informatii …

Acest calculator ne surprinde intr-un mod placut cu un procesor Intel Core i3-2100 la o frecventa ridicata ajungand pana la 3100 MHz si un cache de 4096 Kb (4Mb).

Putem spune ca este un calculator performant daca ne uitam mai atent la configuratia acestuia pentru ca vom gasi numai componente de ultima generatie, cum ar memoria RAM de 4GB DDR3 si o frecventa de operare  de 1333 MHz.

Si pentru ca in ziua de azi avem nevoie de o capacitate de stocare cat mai mare acest calculator vine in ajutorul dumneavoastra cu un hard disk de 500 GB cu o viteza de rotatie de 7200 RPM.

Aviz amatorilor de jocuri, acest calculator are incorporat pe placa de baza o placa video dedicata AMD Radeon HD6450 cu o memorie de 1024 Mb (1GB) cu care va veti putea stapani „setea” pentru jocuri.

Alte caracteristici care trebuiesc mentionate ar fi: McAfee Lenovo Eye Distance System, LVT Menu, 6 in 1 Card Reader
Lenovo Rescue System, Microsoft® Office Starter 2010, Windows Live™ Essential, Lenovo Dynamic Brightness System.

Cumparand acest calculator nu veti mai avea nevoie sa cumparati tastatura sau mouse deoarece le gasiti la pachet fiind incluse in pret.

Tinand cont ca este un calculator „de firma” si nu o chinezarie facute pe componente intr-un magazin de calculatoare, sau mai bine pe un vapor, de vreun „Dorel” trebuie sa va asteptati ca acest calculator sa nu bazaie, caraie sau sa scoata alte sunete cu care ne-au obisnuit calculatoarele no name. In concluzie este un calculator silentios cu o configuratie buna si pentru jocuri si pentru aplicatii de tip office cu un pret decent.

3 thoughts on “Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H420”

  1. Pingback: Sistem desktop Serioux Promo V2 Review
  2. Trackback: Sistem desktop Serioux Promo V2 Review
  3. Any says:

    Am achizitionat recent acest tip de unitate dar nu reusesc sa aflu ce placa de baza are. VA rog daca ma puteti ajuta

    1. Vanzatoru` says:

      Pentru a afla ce placa de baza ai va trebui sa descarci si sa instalezi acest program http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/EVEREST-Ultimate-Edition.shtml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.