Sistem desktop Serioux Action V4

Dacă nu ai nevoie de portabilitate atunci un sistem desktop este perfect pentru tine. De ce să dai banii pe un laptop scump dacă îl vei folosi tot pe post de calculator la birou. Astăzi îți voi prezenta un sistem desktop asamblat de o firmă românească și anume sistemul Serioux Action V4. Acesta vine la pachetul cu un monitor de tip LCD LG 18.5 inch.

După cum scrie și pe site-ul de unde îl puteți achiziționa, acest sistem este unul de tip home office, iar ca să fiu pe înțelesul tuturor este un calculator destinat persoanelor ce vor mai mult să lucreze sau să navigheze pe internet decât celor care vor să se joace. Este un sistem modest,  fără un procesor de ultimă generație, însă este un calculator care pentru aplicațiile de tip office va face față cu brio.

Serioux Action V4Pachet promo Sistem desktop Serioux Action V4LG W1946S-BF

 

 

 

 

 

Prețul poze, detalii mai găsești și aici …

Serioux Action V4 este un sistem desktop ieftin, însă cu o configurație mai veche. Procesorul este unul de tip Dual Core, respectiv Intel Pentium Dual Core E6600, acesta rulând la o frecvență de 3060 Mhz. Este un procesor decent, care cum am scris și mai sus va face față aplicațiilor de tip office dar și câtorva jocuri, dar despre asta vom vorbi când vom ajunge la placa video.

Monitorul acestui sistem este unul de tip LCD și este modelul W1946S-BF de la LG. Monitorul este unul de tip Wide, are o diagonală de 18.5 inch și o rezoluție maximă de până la 1366 x 768. Ca și unitatea, acesta este un monitor standard, pentru un utilizator fără prea mari pretenții, însă și acesta își va face treaba de monitor fără probleme.

La capitolul memorie și stocare cei de la Serioux au pus pe acest sistem 4 GB de memorie de tip DDR3 care rulează la o frecvență de 1333. Însă după părerea mea această memorie este mult prea multă pentru acest sistem, însă nu strică dacă tot este inclusă :). Nici hard disk-ul acestui sistem nu este unul mediu, acesta având un hard disk de 500 GB suficient pentru aproape oricine :).

Iar la finalul acestui review ajungem să vorbim și despre placa video. Probabil că așteptați și vroiați să știți ce placă video are Serioux Action V4. Acesta are o placă video dedicată, aș zice o placă video cu mult peste restul de componente cu care acesta vine. Aceasta este ATI Radeon HD 5570 și are o capacitate video de 1024 mb (1GB).

One thought on “Sistem desktop Serioux Action V4”

  1. Petrica Ionel says:

    Unde gasesc si eu sa il cumpar??? MI se pare bestial!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.