Sistem Desktop Serioux Extreme V7

Dacă sunteți în căutarea unui calculator pentru jocuri și nu sunteți mulțumiți de Serioux Performance V6 sau Serioux Performance V7 atunci vă recomand un calculator extrem de la Serioux. Este vorba despre sistemul Serioux Extreme V7, un calculator configurat special pentru persoanele ce sunt pasionate de jocuri și care nu vor să întâmpine probleme în niciun joc.

Acesta are un preț mai ridicat față de celelalte sisteme Serioux, însă are și de ce. Până și carcasă îți exprimă putere ce este dusă la extrem. În plus carcasa pare confecționată din materiale mai de calitate față de celelalte două, și are un design special pentru gameri. Pe panoul frontal al aceste carcase veți găsi un buton pentru închis/deschis plus alte două porturi USB, o intrare pentru căști și una pentru microfon.

Serioux Extreme V7

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

La ce vă duce gândul când citiți Serioux Extreme V7? La un calculator cu o configurație extremă. Ei bine acest sistem nu are o configurație extremă însă este una extrem de bună. Procesorul acestui sistem este unul de tip Intel Core i5 2500K care rulează la o frecvență de 3300 Mhz și care are o memorie cache de 6144 Kb. (6MB). După părerea mea acest procesor este unul foarte bun și care nu va mai trebui schimbat vreo câțiva ani.

Placa de sunet este una model Realtek ALC889 și este integrată pe placa de bază. La fel și cu placa de rețea, aceasta este model Realtek RTL8111E și este integrată tot pe placa de bază.  Placa de bază mai are și un slot tip PCI Express x4, un slot PCI Express x16 și 2 sloturi PCI Express x1.

Tot pe placa de bază mai găsim și memoria RAM care are o capacitate de 4096 Mb (4GB) și funcționează la o frecvență de 1333 Mhz. La capitolul stocare Serioux Extreme V7 este foarte serios și duce la extrem capacitatea de stocare cu un hard disk de 1 Terra. Incorporat în această carcasă mai veți găsi și un DVD-RW.

Și probabil ce este mai important la acest calculator este placa video. Aceasta este una model ATI Radeon HD 6770 cu o memorie de 1GB. Este o placă video foarte bună care nu vă va creea probleme în jocuri sau în aplicații însă pentru pasionații care vor chiar să ducă la extrem acest calculator le recomand un upgrade la o placă video cu o memorie de cel puțin 2GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.