Sistem desktop Serioux Media V5

Chiar dacă nu foarte multă se mai înghesuie să cumpere sisteme desktop astăzi vom trece în revistă și sistemul desktop Serioux Media V5. După cum ne dă de înțeles și numele acestui sistem acesta este un sistem de tip media, adică mai pe înțelesul tuturor un calculator pentru filme, muzică și jocuri.

Iar dacă nu prea mai se cumpără aceste sistem, producătorii au scăzut prețul lor foarte mult pentru a mai putea înregistra vânzări. De exemplu acest sistem care este construit pentru aplicații de tip media, în special pentru jocuri îl puteți cumpăra la un preț foarte mic, asta comparativ cu un laptop cu aceeași configurație.

Sistem desktop Serioux Media V5Pachet Promo Sistem desktop Serioux Media V5LG W1946S-BF

Vezi aici prețul, detalii și alte imagini …

Carcasa acestui sistem este una simplă, probabil o carcasă ieftină făcută dintr-o tablă subțire, cu două butoane în față, unul pentru on/off (deschis/închis), două porturi USB foarte utile și 2 mufe de tip jack, una pentru căști și una pentru microfon. Nu are cititor de carduri, însă se poate monta unul, nu se remarcă cu ceva anume, însă este o carcasă simplă și la obiect, care are exact strictul necesar.

Procesorul acestui sistem rulează pe platforma Intel model Intel Celeron Dual Core E3400, și funcționează la frecvența de 2600 Mhz. Este un procesor bun, fiind un dual core însă pentru cei ce își doresc o performanță mai mare le recomand un upgrade la un procesor Intel Core i3. Pe placa de bază găsiți integrat placa de sunet și placa de rețea. Placa de sunet este una model 7.1 canale, fără alte caracteristici superioare.

Serioux Media V5 dispune de 4GB de memorie RAM și un hard disk cu o capacitate de stocare de 500 GB. Acesta are și DVD-RW, foarte bun pentru persoanele ce mai folosesc CD/DVD-uri. Placa video a acestui sistem este una dedicată, model NVidia GeForce G210 cu o memorie de 1024 MB (1GB). Este o placă video care nu vă va creea probleme aproape în niciun joc de ultimă generație. Mai jos puteți urmări și un video cu această placă video în acțiune.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=NPqp5XO_M8I[/tube]

Monitorul inclus în acest pachet promo este unul marca LG model W1946S-BF, un monitor cu o diagonală de 18.5 inch de tip LCD. Acesta este unul fără caracteristici superioare, precum difuzoare incluse sau TV Tuner însă este unul foarte bun. Inclus în acest preț veți mai primi și o tastatură multimedia PS/2 neagră și un mouse optic PS/2 negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.