Sistem Desktop Serioux Performance V7

Dacă ieri v-am prezentat un laptop pentru jocuri, astăzi vă voi prezenta un calculator pentru jocuri. Este vorba de sistemul desktop Serioux Performance V7, un calculator silențios asamblat de o firmă românească deci va fi mult mai ieftin față de un calculator HP, DELL sau orice altă firmă de afară.

Dacă vă uitați la carcasa acestuia poate nu vă atrage foarte mult, aceasta fiind una care cel puțin din imagine pare mai ieftină și cu un design simplu. Pe panoul frontal al acestei carcase veți găsi butonul pentru on/off (deschis/închis), 2 porturi USB 2.0 și 2 mufe de tip Jack pentru căști și pentru microfon.

Serioux Performance V7

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Având în vedere că este un calculator pentru jocuri acesta trebuie să aibă în primul rând un procesor puternic pentru a putea face față jocurilor cu cerințe de sistem puternice. De aceea acest sistem desktop are un procesor Intel Core i3 2100 care rulează la o frecvență de 3100 Mhz. și care are o memorie cache de 3072 (3MB). Pe placa de bază veți găsi integrat placa de sunet (VIA VT1708S), placa de rețea (Atheros AR8152) plus alte 3 sloturi x PCI Express x1 și 1 slot x PCI Express x16.

Pentru a veni în ajutorul procesorului acest sistem dispune de 4 GB memorie ram tip DDR3, care funcționează la o frecvență de 1333 Mhz. Însă cei de la Serioux au știut foarte bine că orice gamer înrăit are nevoie de foarte mult spațiu, de aceea ei au pus pe acest sistem un hard disk cu o capacitate de stocare 1 TB.

Probabil pentru majoritate va fi foarte greu de încărcat acest hard disk dar este foarte bun mai ales că acum majoritatea jocurilor apărute ocupă pe puțin 8GB. Chiar dacă nu prea mai este folosit în zilele noastre, această unitate dispune și de un DVD-RW, însă nu se precizează ce marcă este.

Placa video de pe sistemul Serioux Performance V7 este una dedicată model Nvidia GTS 450 cu o capacitate a memoriei de 1024 Mb. (1GB). Este o placă video bună cu care vă puteți foarte multe jocuri fără a întâmpina probleme și cu care puteți viziona filme în format HD. În plus la acest sistem veți primi în același preț și Kit tastatură + mouse Microsoft Desktop Wireless.

One thought on “Sistem Desktop Serioux Performance V7”

  1. Pingback: Sistem Desktop Serioux Performance V6 Review
  2. Trackback: Sistem Desktop Serioux Performance V6 Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.