Sistem desktop Serioux Promo V2

Chiar dacă foartă multă lume a renunțat la calculatoare (sistem desktop) în favoarea laptopurilor sau mai nou a tabletelor, eu cred că pentru cei ce nu au nevoie de portabilitate un sistem desktop este mai bun decât un laptop. Spun asta pentru că un calculator cu o configurație bună este mult mai ieftin decât un laptop cu aceeași configurație.

Astăzi vom face un scurt review despre Sistem desktop Serioux Promo V2, un calculator de tip office/multimedia care are un preț extrem de accesibil pentru oricine. Acesta vine la pachet și cu un monitor de tip LCD marca LG, plus tastatură și mouse, toate incluse în același preț. Mai jos aveți și câteva poze cu acest calculator.

Sistem desktop Serioux Promo V2Pachet promo Sistem desktop Serioux Promo V2LG W1946S-BF

 

 

 

 


Vezi aici prețul, detalii și alte imagini …

Procesorul acestui sistem este Intel Celeron Dual Core E3400 care rulează la 2600 Mhz. Este un procesor de o generație mai veche însă este unul de tip Dual Core deci va rula Windows 7, sau aplicații de tip office/multimedia fără probleme. Însă dacă vă gândiți să convertiți fișiere de tip video sau foto rapid cu acest procesor poate că nu este cea mai bună alegere. 🙂

Monitorul este unul ieftin, nu are tuner TV sau difuzoare incorporate însă pentru un utilizator normal este un monitor foarte bun. Este un monitor marca LG model W1946S-BF de tip LCD. Are o diagonală de 18.5 inch cu o rezoluție maximă de 1366 x 768 și cu un timp de răspuns de numai 5 milisecunde. Are și un consum redus de energie de aproximativ 22 Wați, asta conform producătorului.

Chiar dacă este un calculator pe buget acesta are un minim de memorie RAM și anume 2GB. Aceasta este de tip DDR3 care rulează la 1333 Mhz. Hard disk-ul este unul de tip SATA II (pentru o viteză de transfer mai mare) și are o capacitate de stocare de 500 GB. În plus în această carcasă își face loc și un DVD-RW, însă nu se precizează marca acestuia. Ca o părere de final, se merită să cumpărați acest laptop dacă îl veți folosi pentru aplicații de tip office însă dacă vreți ceva mai bun, pentru jocuri vă recomand Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H420.

One thought on “Sistem desktop Serioux Promo V2”

  1. Pingback: Sistem Desktop PC HP Pro 3400 Review
  2. Trackback: Sistem Desktop PC HP Pro 3400 Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.