Sistem Serioux Performance V6

La un preț mult mai mic față de Serioux Performance V7 dar cu o configurație asemănătoare este și sistemul desktop Serioux Performance V6. Acesta este un sistem destinat pasionaților de jocuri, însă poate fi folosit și de persoanele care nu se joacă fiind un calculator cu o configurație care poate face față la orice tip de aplicație.

Însă față de Serioux Performance V7, acesta are o carcasă neagră cu un design mai modern, mai futurist însă pentru a reduce costurile această este confecționată din aceeași tablă subțire. Un alt minus pe care îl are această carcasă este că nu dispune de niciun port USB pe panoul frontal. În față veți găsi doar clasicele butoane de închis/deschis și RESET.

Serioux Performance V6

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Dacă vorbim despre un calculator pentru jocuri atunci vorbim despre un calculator cu o configurație foarte bună, dacă nu de ultimă generație. Astfel pe această unitate găsim un procesor Intel Core i3 model 540 care rulează la o frecvență de 3060 Mhz. și care are o memorie cache de 512 Kb. După părerea mea este un procesor bun, însă pentru o performanță mărită recomand un upgrade la un procesor de tip i5 sau chiar i7. Pe placa de bază veți găsi integrate placa de sunet model Realtek ALC888B HD și placa de rețea model Realtek RTL8111E.

Orice joc mai nou cere un minim de memorie RAM de 2GB. Însă această unitate dispune de 3GB memorie ram de tip DDR3, compusă dintr-o plăcuță de 1GB și o plăcuță de 2GB. Pentru a vă putea stoca toate fișierele aveți la dispoziție un hard disk de 1 Terra de tip SATA II (pentru o viteză de transfer ridicată) și cu buffer de 32 Mb. În plus aveți și un DVD-RW foarte bun atunci când vreți să inscripționați un CD sau DVD.

Serioux Performance V6 fiind un sistem special pentru jocuri nu se putea să nu aibă și o placă video dedicată. Este vorba despre placa video produsă de ATI modelul HD 5670. Este o placă foarte bună cu o capacitate a memoriei de 1GB. La finalul acestui review trebuie să precizez că inclus în preț veți primi și un Kit tastatură + mouse Genius, amândouă negre.

One thought on “Sistem Serioux Performance V6”

  1. Pingback: Sistem Desktop Serioux Extreme V7 Review
  2. Trackback: Sistem Desktop Serioux Extreme V7 Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.