Sony 26EX550

Un alt televizor care mie mi-a atras atenția este acest Sony 26EX550. Să vă spun și de ce m-a impresionat într-un mod plăcut: este numai bun pentru a fi pus în dormitor sau într-un living mai mic, are un preț foarte accesibil, vine dotat cu tehnologie LED, de unde rezultă că este foarte subțire. Acesta are o diagonală de 66 de centimetri, diplay Edge LED și contrast dinamic de 1000000:1.

Designul seriei HX75 combină materialele contrastante și marginile fluide. Veți fi uimiți de cât de ușor este acest televizor, cu un stativ cu design de șevalet pe care îl puteți înclina pe verticală și pe orizontală pentru a vă oferi unghiul de vizionare perfect. În cazul în care doriți să-l poziționați pe perete, tot ce trebuie să faceți este să-i cumpărați un suport special pentru a-l susține. Imaginile vor fi la fel de clare, indiferent de unghiul din care priviți.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Televizoarele de la Sony beneficiază de o nouă funcție LED Frame Dimming, care ajută la reducerea consumului de energie, reglând inteligent nivelurile iluminării din spate în funcție de scenă. Vă puteți bucura de imagini clare, cu contrast ridicat pe ecranul televizorului, cu un consum mai redus de energie. Facturile dumneavoastră la energia electrică vor fi mai mici, ceea ce înseamnă o economie în fiecare lună.

Având conexiune pentru rețea wireless, veți putea accesa aplicații precum Youtube, Twitter, Facebook, Skype și multe altele, stând relaxați în pat, doar privind la televizor. Comunicați cu rudele din străinătate prin intermediul aplicației Skype, având în același timp și plăcerea de a vă vedea pe ecranul mare al televizorului dumneavoastră, fără să vă coste nimic. Puteți în același timp să navigați pe web, să vă verificați e-mailul și multe altele, utilizând doar telecomanda televizorului.

O nouă lume de divertisment va fi descoperita acasă la dumneavoastră, deoarece playerul multimedia integrat vă dă posibilitatea de a împărtășii cu prietenii pozele din vacanță. Stocați-le pe un hard disk sau pe o memorie externă, apoi retrăiți momentele frumoase, vizualizând pozele și fimuletele dragi. Și muzica poate fi stocată în același mod, dar și filmele preferate. Veți transforma televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard discul la televizor.

Indiferent dacă vizionați programe TV online, DVD-ul preferat sau un film de amator, totul este mai clar și mai apropiat de calitatea HD cu X-Reality. Mai mult, scenele din sport sunt mai uniforme și mai puțin sacadate – indiferent cat de rapid este ritmul acțiunii. Veți avea propria atmosferă de cinema, chiar acasă, cu ajutorul caracteristicii superioare pentru imagine, 24p True Cinema. Bucurați-vă de cele mai vii și realiste imagini pe care le-ați văzut vreodată!

Sunetul este format din două difuzoare ce au o putere de 2 x 8 W. Destul de ok, însă dacă vă doriți ceva mai mult de atât, îi puteți atașa un sistem audio 5.1. Cufundați-vă în sunet 3D. Tehnologia de redare în profunzime de la Sony produce sunet 3D la fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă, încât veți uita că priviți la televizor.

Este prezent și la acest model tunerul digital tip DVB-T, DVB-C, care recepționează și transmite posturile TV în format digital sau HD. Cele 2 intrări High Definition Multimedia Interface (HDMI) vă permit să creșteți viteza transmisiei datelor digitale de înaltă definiție de la diferite dispozitive direct la televizor, oferindu-vă mai mult conținut de care să vă bucurați pe ecran.

Televizorul Sony 26EX550 vă oferă calitate la un preț foarte accesibil. După părerea mea, acesta este un televizor foarte bun, cu foarte multe dotări, ce vă oferă o parte din lucrurile pe care le puteți găsi la un Smart TV. Garanția acestuia este de 2 ani, însă o puteți prelungi cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.