Sony 32EX650

Se pare că nici cei de la Sony nu s-au lăsat mai prejos față de concurență și de curând au lansat o nouă serie de televizoare inteligente. Printre acestea se numără și 32EX650, un model pe care l-aș recomanda celor care vor un TV  pentru dormitor sau pentru o cameră de apartament, asta deoarece diagonala acestuia este perfectă pentru o astfel de încăpere – nici prea mare dar nici prea mică.

Pe lângă funcțiile clasice pe care le găsim în acest moment cam pe orice TV indiferent de preț acesta vine și cu câteva funcții premium foarte interesante pentru un pasionat de tehnologie și nu numai. Trebuie să precizez de la începutul acestui articol că perioada de garanție oferită de producător pentru acest produs este de 24 de luni însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 1 sau 2 ani.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Despre design numai cuvinte de laudă, fiind un televizor marca Sony era de așteptat ca totul să fie premium, de la materialele folosite până la funcții și meniu. Acest model vine cu un stand diferit fată de ce se găsește în acest moment pe piața de televizoare. Este mai elegant, mai futurist dar în același timp este și foarte simplu. Îmi place că este subțire, are o grosime de sub 1 centimetru iar greutatea acestuia este de abia 9.7 kilograme. În plus acest model vine cu o nouă funcție de economisire a energiei de la Sony, numită și LED Frame Dimming care ajută la reducerea consumului de energie, reglând inteligent nivelurile iluminării din spate în funcție de scenă.

O imagine fără sunet ar fi de neconceput, dar cum ar fi o imagine cu un sunet distorsionat? Cu siguranță acest lucru nu se va întâmpla tocmai la Sony care la capitolul sunet putem spune că sunt veterani. Acest are sonorizarea asigurată de două difuzoare integrate cu o putere totală de 2×10 wați. Pentru diagonala acestuia dar mai ales pentru încăperile pentru care acesta a fost conceput cred că este mai mult decât suficient. Însă dacă totuși doriți un sunet mai puternic decât poate acest TV atunci vă recomand să vă cumpărați un sistem audio 5.1.

Dacă de sunet nu ați rămas impresionați atunci ecranul și caracteristicile acestuia cu siguranță vă vor face să confirmați că Sony încă mai știe să facă lucruri de calitate la un preț excepțional. După cum probabil v-ați dat seama până acum diagonala acestui model măsoară 32 de inch, mai pe românește 81 de centimetri. Ecranul folosit este Edge LED cu o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Vine cu foarte multe setări (Reducere inteligentă a zgomotului MPEG Scene Select, 24p True Cinema, CineMotion, Mod Film, Cinema Drive) toate pentru o imagine clară în funcție de ce vizionați.

La capitolul funcții Sony 32EX650 se poate lăuda cu câteva funcții foarte utile pentru un TV în anul 2012. În primul rând acesta vine cu tuner digital integrat tip DVB-T, DVB-C, cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau chiar HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Are și player multimedia incorporat, unul destul de performat care vă oferă posibilitatea de a reda cam orice fișier multimedia direct de pe stick-ul USB sau hard disk-ul extern. Un mare plus este faptul că acesta vine cu suport wireless, deci vă puteți conecta la internet și naviga direct din patul dumneavoastră.

One thought on “Sony 32EX650”

  1. Pingback: Televizor Sony 40EX650 review și păreri
  2. Trackback: Televizor Sony 40EX650 review și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.