Sony 32HX751

Sunteți în căutarea unui Smart TV și nu știți ce să alegeți? Vin cu o idee pentru dumneavoastră, un televizor foarte frumos, cu o multitudine de funcții ce vă vor acapara atenția chiar de la prima vizualizare. Televizorul Sony 32HX751 cu diagonala de 81 de centimetri este ceea ce vă propun eu astăzi. Designul seriei HX75 combină materialele contrastante și marginile fluide. Veți fi uimiți de cat de ușor este acest televizor, cu un stativ cu design de șevalet pe care îl puteți înclina pe verticală și pe orizontală pentru a vă oferi unghiul de vizionare perfect. Pregătiți-vă pentru cea mai captivantă experiență 3D cu o calitate impresionantă a imaginii și vizionare 2D fascinantă. Redați în timp real o lume a divertismentului online, aplicații și servicii pe un ecran LED cu contrast ridicat.

Probabil ați mers la cinema și ați urmărit filme 3D, după care ați rămas plăcut impresionați de evoluția tehnologiei. Veți putea experimenta mult mai multe filme, videoclipuri și poze chiar de la dumneavoastră acasă cu ajutorul acestui televizor inteligent. Indiferent dacă vizionați programe TV online, DVD-ul preferat sau un film de amator, totul este mai clar și mai apropiat de calitatea HD cu X-Reality. Televizorul Sony vă pune la dispozitie claritatea și naturalețe imaginilor 3D, grație panoului 3D de mare viteza (4x), fiecare cadru de pe ecranul LED fiind reglat pentru iluminare și contrast optime.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Având un Smart TV în casă, cu siguranță veți petrece ore în șir în fata lui. Conectându-vă wireless la rețeaua existentă în casa dumneavoastră veți putea naviga pe web, pe Facebook împărtășind cu prietenii muzică și poze, puteți comunică cu cei dragi pe Skype, efectuând apeluri video gratis, Twitter, Youtube și multe altele. Stând comod pe canapea veți putea utiliza fie telecomanda televizorului fie de dispozitivul mobil (cu recunoașterea vocii) pentru a accesa Sony Entertainment Network și a beneficia de filme HD cu redare în timp real, milioane de melodii și canalele TV preferate.

Mă bucur să pot spune că acest televizor vă ofer tot ceea ce v-ați putea dori. Divertismentul își va face loc în familia dumneavoastră prin intermediul aplicațiilor oferite, dar și prin faptul că acesta are integrat un player multimedia integrat ce vă redă filmele, pozele și muzica preferată, toate stocate pe un hard disk sau pe o memorie externă. Veți putea transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop cu ajutorul porturilor HDMI.

Noua funcție LED Frame Dimming ajută la reducerea consumului de energie, reglând inteligent nivelurile iluminării din spate în funcție de scenă. Vă puteți bucura de imagini clare, cu contrast ridicat pe ecranul televizorului, cu un consum redus de energie. Veți simți această diferență la prima factură de curent. Televizorul inteligent are capacitatea de a regla intensitatea luminii, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de cele mai frumoase și clare imagini, consumând în același timp foarte puțină energie.

Trebuie să mai știți faptul că tunerul digital al acestui Sony 32HX751 este tip DVB-T, DVB-C, iar menirea lui este aceea de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau Mediabox. Încă un lucru important de menționat este faptul că odată cu achiziționarea televizorului veți primi și 2 perechi de ochelari 3D TDGBR250B, pentru ca dumneavoastră să puteți privi filmele și videoclipurile preferate în cele 3 dimensiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.