Sony 40EX650

Nu am mai vorbit de ceva timp despre televizoarele de la Sony, destul de apreciate dacă este să ne luăm după vânzările făcute. Aducem aici în discuție televizorul Sony 40EX650, televizor ce are o diagonală destul de mare, 102 centimetri, tehnologie de ultimă generație LED și design foarte plăcut. Televizorul este după cum vă așteptați de la oricare ce beneficiază de tehnologie LED, foarte subțire, putând fi cu ușurință încadrat în camera dumneavoastră de zi sau chiar în dormitor. Designul seriei HX75 combină materialele contrastante și marginile fluide. Veți fi uimit de cât de ușor este acest televizor, cu un stativ cu design de șevalet pe care îl puteți înclină pe verticală și pe orizontală pentru a vă oferi unghiul de vizionare perfect.

Televizoarele cu diagonală așa mare pot fi puse într-o cameră spațioasă, unde vă petreceți mare parte din timpul dumneavoastră liber, unde puteți viziona filme, puteți asculta muzică, dar și naviga pe internet wireless. Da, după cum v-ați dat seama, acesta este un Smart TV, puteți folosi aplicații precum Twitter, Facebook, Skype, Youtube și multe altele. Folosind aplicația Skype, fără a vă costa nimic, veți putea avea parte de apeluri video cu prietenii dumneavoastră, stând relaxați pe canapea în fata televizorului. Dacă totuși acest model credeți că este prea mare pentru încăperea dumneavoastră puteți opta oricând pentru Sony 32EX650, același producător, aceeași serie și funcții numai o diagonală mai mică.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Utilizând fie telecomanda televizorului, fie dispozitivul mobil (cu recunoașterea vocii) veți putea accesa Sony Entertainment Network și a beneficia de filme HD cu redare în timp real, milioane de melodi și canalele TV preferate. Bucurați-vă de aplicațiile oferite de televizorul dumneavoastră inteligent alături de întreaga familie, având parte de divertisment chiar de acasă.

Indiferent dacă vizionați programe TV online, DVD-ul preferat sau un film de amator, totul este mai clar și mai apropiat de calitatea HD cu X-Reality. Mai mult, scenele din sport sunt mai uniforme și mai puțin sacadate, indiferent cat de rapid este ritmul acțiunii. Sistemul 24p True Cinema va crea în propria casă o atmosferă de cinema la care puteți lua parte atunci când doriți să vă relaxați. Chemați-vă prietenii pentru a viziona filmele preferate chiar din livingul dumneavoastră!

Sunetul este excepțional la acest model de la Sony. Sistemele de ultimă generație de care beneficiază 3D, S-Mașter, Dolby Digital, Dolby Digital Plus și Dolby Digital Pulse au menirea de a reda sunetul foarte clar, putând fi comparat cu sunetul de cinema. Sistemul audio este format din cele 2 difuzoare cu puterea de 2 x 10 W, ceea ce înseamnă că sonorul va putea fi dat destul de tare. Cel mai clar sunet și cele mai frumoase și colorate imaginii le veți putea avea odată cu achiziționarea acestui Sony 40EX650.

Noua funcție LED Frame Dimming ajută la reducerea consumului de energie, reglând inteligent nivelurile iluminării din spate în funcție de scenă. Vă puteți bucura de imagini clare, cu contrast ridicat pe ecranul televizorului, cu un consum mai redus de energie. Era și timpul ca televizoarele inteligente să vă scutească și de facturi ridicate. Vă veți da seama de acest lucru, atunci când veți vedea prima factură la enegia electrică.

Nu trebuie să uităm nici de playerul multimedia integrat ce servește la vizualizarea filmelor și a pozelor stocate pe un dispozitiv extern, cum ar fi hard disk sau o memorie externă. Împărtășiți cu cei dragi amintirle dumneavoastră din vacanță, muzica preferată și filmele de suflet. Tunerul digital este prezent și aici, tip DVB-T, DVB-C, rolul lui fiind acela de a recepționa și reda programele TV în format digital sau HD, fără a mai utiliza vreun decodor extern sau Mediabox. În cazul în care nu știați, porturile HDMI vă transformă propriul televizor în monitor pentru laptop sau calculator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.