Sony 40HX751

Poate n-ați mai auzit multe lucruri în ultima vreme legate de televizorele Sony, însă acestea nu sunt de neglijat, din contră, tehnologia modernă combinată cu designul plăcut au făcut din acest televizor Sony 40HX751 unul foarte apreciat și bine vândut pe piața din România. Dotat cu tehnologie 3D, LED și multe alte playere, acesta face concurentă altor televizoare din aceeași categorie, Smart TV.

Designul seriei HX75 combină materialele contrastante și marginile fluide. Veți fi uimit de cât de ușor este acest televizor, cu un stativ cu design de șevalet pe care îl puteți înclina pe verticală și pe orizontală pentru a vă oferi unghiul de vizionare perfect. Având o diagonală destul de mare, mai exact 102 centimetri, acesta poate fi așezat într-un living spațios, dar și într-un dormitor mare.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Utilizați fie telecomanda televizorului, fie dispozitivul mobil (cu recunoașterea vocii) pentru a accesa Sony Entertainment Network și a beneficia de filme HD cu redare în timp real, milioane de melodii, canalele TV preferate, un browser Web și aplicații precum Twitter, Facebook, YouTube, Skype și multe altele. Acest televizor este dotat cu o conexiune de rețea wireless, ceea ce înseamnă că puteți avea internet chiar și pe televizor.

Cu ajutorul Smart Phone-ului dumneavoastră veți putea să-l controlați în timp ce vorbiți pe Skype. Puteți efectua și apeluri video, având posibilitatea de a vă vedea pe ecranul televizorului dumneavoastră mare, fără să vă coste nimic, deoarece Smart TV-ul vă creaza condițiile optime pentru a comunica nelimitat cu prietenii dumneavoastră aflați în străinătate. Veți fi tot timpul la curent cu noutățile de pe Twitter, veți putea vizualiza fotografiile celor dragi de pe Facebook, toate acestea fiind posibile stând relaxați pe canapea, privind la televizor.

Rămâneți conectat și pregătiți-vă pentru cea mai captivantă experiență 3D cu o calitate impresionantă a imaginii și vizionare 2D fascinantă. Redați în timp real o lume a divertismentului online, aplicații și servicii pe un ecran LED cu contrast ridicat. Viața din camera dumneavoastră de zi va deveni mult mai interesantă. Indiferent dacă vizionați programe TV online, DVD-ul preferat sau un film de amator, totul este mai clar și mai apropiat de calitatea HD cu X-Reality. Cei de la Sony au reușit să confere, de asemenea, claritate și naturalețe imaginilor 3D, grație panoului 3D de mare viteză (4x), fiecare cadru de pe ecran fiind reglat pentru iluminare și contrast optime.

Sunetul este pus în evidență printr-un sistem audio format din două difuzoare cu o putere de 2 x 10 W. Cufundați-vă în sunet 3D. Tehnologia de redare în profunzime de la Sony produce sunet 3D la fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă, încât veți uita că priviți la televizor. Claritatea va fi excepțională, chiar și atunci când dumneavoastră veți crește volumul, în timp ce vizionați filme sau ascultați muzică.

Veți găsi aici și player multimedia integrat, tuner digital și 4 porturi HDMI. Playerul vă transformă televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta. Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C are rolul de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai fi nevoie de vreun alt decodor extern sau mediabox. Prin intermediul porturilor HDMI veți putea transforma televizorul dumneavoastră mare în monitor pentru calculator sau laptop.

La achiziționarea televizorului Sony 40HX751 veți primi și 2 perechi de ochelari 3D TDGBR250B, pentru ca experiența dumneavoastră 3D să fie una de neuitat. Dacă îmi veți cere părerea, vă voi spune că acest televizor își merită banii, deoarece este un televizor foarte bun, dotat cu tehnologie modernă și cu un design foarte plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.