Sony Cyber-Shot DSC-HX9V

Astăzi vă voi prezenta un aparat foto compact care m-a fascinat și pe care chiar mi-l doresc. Este vorba despre aparatul foto Sony Cyber-Shot DSC-HX9V, un aparat care face poze la calitatea unui aparat DSLR și care filmează în format Full HD stereo la o calitate pe care o veți întâlni doar la camere video foarte scumpe.

Și gândiți-vă că veți putea face toate astea fără a căra o cameră video sau o cărămidă de aparat DSLR. Sony Cyber-Shot DSC-HX9V cântărește conform producătorului numai 245 grame cu toate accesoriile incluse. Urmăriți acest review pentru a vă convinge de ce este în stare această mică „bestie”.

Sony Cyber-Shot DSC-HX9V josSony Cybershot DSC-HX9V meniuSony Cyber-Shot DSC-HX9V tinut in mana

 

 

 

 

Vezi aici prețul, detalii și alte imagini …

Acesta are o rezoluție de 16.2 megapixeli și un senzor de tip CMOS Exmor R cu o dimensiune de 1/2.3 inch. Procesorul de imagine este unul de tip BIONZ și poate face imagini în următoarele formate 4608 x 3456, 3648 x 2736, 2592 x 1944, 640 x 480, 1920 x 1080, 4608 x 2592. Iar dacă vrei să faci poze la obiecte mai îndepărtate acesta dispune și de un zoom optic de 16 x și un zoom digital de 64 x. Mai jos aveți un video în care puteți observa ce zoom puternic are acest aparat.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=VOZqV71DpFE&hd=1[/tube]

În afară de zoom-ul impresionant pe care acest aparat foto compact, cum am scris și mai sus acesta filmează în format Full HD stereo în următoarele rezoluții ale filmului: AVCHD 1920 x 1080, AVCHD 1440 x 1080, MP4/AVI 1440×1080, MP4/AVI 1280×720. Filmul pe care îl veți înregistra poate fi în format MP4 sau AVI. Iarăși, mai jos am atașat un video la o calitate 1080p pentru a vă putea forma o părere cât de bine și în detaliu poate să filmeze acest aparat.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=oFn_vEgUtLs&hd=1[/tube]

Sony Cyber-Shot DSC-HX9V are și un display cu o dimensiune de 3.0 inch, în schimb nu are vizor. Un plus pentru acest aparat este și suportul pentru carduri de tip SD / SDHC / SDXC. Deci nu va mai trebui să cumpărați carduri speciale Sony pentru a putea folosi aparatul. Desigur acesta suportă și carduri de tip Memory Stick Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick PRO Duo. Acesta vine cu încărcător pentru priză dar îl puteți încărca și de la calculator. Cu Sony Cyber-Shot DSC-HX9V puteți să uitați de baterii deoarece acesta folosește acumulatorul propiu cu care puteți realiza 410 de fotografii și puteți înregistra în format video 205 minute (standard CIPA cu ecranul LCD aprins).

Însă acestea nu sunt toate caracteristicile de care dispune acest aparat. Sony Cyber-Shot DSC-HX9V poate realiza imagini 3D panoramice pentru a le savura pe televizorul dumneavoastră 3D cu modul de vedere panoramică. Funcția Unghi panoramic multiplu creează vederi asemănătoare celor 3D pe care le puteți explora prin înclinarea ecranului camerei. În plus acesta dispune și de GPS care vă va afișa poziția dumneavoastră pe ecran atunci când călătoriți. Iar odată ajuns acasă, refaceți traseul călătoriilor dumneavoastră cu vizualizări de hartă incitante pe PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.