Sony KDL-42EX410

Dacă vechiul televizor a devenit prea mic în comparație cu noile necesități poate că e timpul să vă cumpărați un televizor mai mare, mai dotat, într-un cuvânt mai bun. Despre asta vom vorbi astăzi în acest review, despre noul televizor de la Sony, mai exact modelul KDL-42EX410. Un televizor de ultimă generație care recent a apărut și în oferta celor de la eMAG la un preț rezonabil.

Nu cred că mai este nevoie să precizez că televizoarele produse de Sony sunt unele premium, adică se folosesc materiale de bună calitate drept rezultat produsele sunt foarte rezistente și durabile. Nu lipsesc nici funcțiile și opțiunile de ultimă oră care ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară. Garanția oferită de Sony este de 24 de luni, dar dacă doriți o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni, bineînțeles contracost.

Sony KDL-42EX410 din fataSony KDL-42EX410 inchis din fatatelecomanda Sony KDL-42EX410

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul design Sony KDL-42EX410 arată ca orice alt televizor Sony din nouă generație, adică arată foarte bine. Este un televizor cu un design modern care arată foarte bine chiar și atunci când este închis și care se va potrivi perfect în orice cameră din locuința dumneavoastră. Sistemul audio cu care acest televizor este dotat este unul stereo, adică este format din două difuzoare cu o putere de 2 x 8 wați, dar cu multe caracteristici speciale precum: Surround Effect : Cinema, Music, Live Sports, Game și S-Force Front Surround – toate pentru o calitate excelentă a sunetului.

Ecranul folosit este Edge LED (pentru o grosime cat mai redusă – aproximativ 46 de milimetri) cu o diagonală ce măsoară 106 centimetri, adică 1 metru și 6 centimetri. Vă recomand să vă măsurați spațiul unde îl veți așeza înainte de achiziționare să nu aveți surprize neplăcute. Calitatea imaginii este Full HD adică suportă o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 pixeli iar formatul imaginii este de 16:9. În plus de toate acestea, Sony KDL-42EX410 vine dotat și cu Light Sensor – care atunci când lumina din încăpere se schimbă acesta reglează automat imaginea de pe ecran pentru a te bucura de cea mai bună vizionare.

Era de așteptat că Sony KDL-42EX410 să aibă și funcțiile de bază pe care orice televizor din zilele noastre ar trebui să le aibă. Este vorba despre tunerul digital DVB-T, DVB-C, cu ajutorul căruia dacă sunteți în rețeaua RCS-RDS veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD. Însă acest lucru este posibil numai dacă sunteți în această rețea. Are și player multimedia integrat – trebuie doar să conectați un dispozitiv USB și vă veți bucura de filme, fotografii și muzică (în mai multe formate de fișiere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.