Sony KDL32EX310

Cred că oricine știe că televizoarele Sony sunt printre cele mai bune televizoare în acest moment. Însă nu toată lumea știe că au și prețuri suficient de accesibile pentru majoritatea persoanelor. Sony KDL32EX310 este și un exemplu foarte clar că televizoarele LED nu mai sunt de foarte mult timp considerate un lux, ci doar o necesitate. Diagonala cu care vine acest model este ideală pentru o cameră de apartament sau o cameră de zi.

Cei de la Sony oferă o perioadă de garanție de 24 de luni, însă dacă vrei îți poți extinde această perioadă cu încă 12 sau 24 de luni dacă alegi unul din pachetele Garanție Plus 1 An sau Garanție Plus 2 Ani. Deci dacă te gândești că vrei să îl păstrezi pentru mai mult de 2 ani ar fi bine să îți prelungești garanția, pentru orice eventualitate. Sony KDL32EX310 poate fi considerat și un adevărat economizator de curent, deoarece consumul de energie este de doar 49 wați.

Sony KDL32EX310 dintr-o parteSony KDL32EX310 din lateralSony KDL32EX310 din dreapta

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Chiar dacă un televizor îl cumperi în primul rând pentru calitatea imaginii într-o mică măsură și partea audio este destul de importantă. În zilele noastre producătorii de televizoare încearcă să introducă difuzoare cât mai puternice și cu un sunet cât mai clar. Drept urmare și cei de la Sony au incorporat pe acest model două difuzoare stereo cu o putere totală de 2 x 8 wați. Este drept că se va auzi destul de tare însă dacă vrei să savurezi un film la adevărata lui valoare ar trebui să investești niște bani și într-un sistem audio.

Ecranul folosit pentru acest model este Edge LED, drept urmare grosimea acestuia nu depășește 2 centimetri. Acesta măsoară o diagonală de 81 de centimetri – probabil cea mai cumpărată diagonală. Singurul minus al acestui televizor ar fi faptul că nu este un televizor Full HD, ci doar un HD Ready, însă după părerea mea diferențele sunt foarte mici, aproape că nici nu se observă. Rezoluția maximă suportată de acesta este de 1366 x 768 pixeli iar formatul imaginii este de 16:9.

De precizat este faptul că Sony KDL32EX310 vine cu tuner digital tip DVB-T, DVB-C care vă va permite să recepționați posturile în format digital sau chiar HD. Deși îmi este greu de crezut acest televizor vine fără player multimedia integrat, sau nu apare în specificațiile producătorului. Însă pe piață există o gamă foarte largă de media playere la un preț destul de rezonabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.