Sony KDL32EX340BAEP

A trecut ceva vreme de când nu am mai vorbit despre un produs Sony. Uite că a venit timpul să trecem la review un nou televizor de la producătorul japonez. După cum probabil v-ați dat seama deja (din numele acestui articol) este vorba despre Sony KDL32EX340BAEP, un televizor accesibil, excelent pentru o cameră de apartament sau chiar pentru ceva mai spațios. Nu este un super televizor (adică televizor inteligent, a.k.a. Smart TV) însă este un televizor bun cu funcții de bun simț și necesare unui TV în 2012.

Se știe deja că produsele Sony sunt de foarte bună calitate, deci nici acest TV nu face excepție de la această regulă. Trebuie să precizez însă că în această perioadă acest model se află la reducere, așa că dacă vă veți grăbi puțin îl veți putea cumpăra cu un discount de 200LEI. Iarăși, trebuie să știți că deși pe site-ul multor magazine online din România acest TV este trecut ca și LCD, acesta face parte din gama de televizoare KDL-32EX340, iar pe site-ul producatorului ecranul este trecut LED.

Sony KDL32EX340BAEP din dreaptaSony KDL32EX340BAEP din lateralSony KDL32EX340BAEP din stanga

 

 

 

 

 

Vezi pretul dar si mai multe imagini aici …

Deși este un TV din gama middle entry a celor de la Sony as putea spune ca la capitolul design nu este ceva care să te dea pe spate. Se păstrează același aspect clasic pe care l-am mai întâlnit și la alte modele din această gama. Chiar daca desigul nu este unul precum la LG 37LM620S de exemplu, materialele din care este construit sunt de bună calitate. Ca și dimensiuni acesta se încadrează în standardele actuale, adică un TV cu dimensiuni normale pentru marimea sa. Ca și greutate acesta cântărește nici mai mult nici mai puțin de 7.8 kilograme iar grosimea ecranului este de 7 centimetri.

La capitolul sonorizare acesta vine echipat cu două difuzoare stereo cu o putere de 2×8 wați. Aș putea spune că vor face fată cu brio atât pentru filme dar și pentru muzică; acestea generând un sunet suficient de puternic și de clar chiar și la un volum ridicat – doar pentru sunetul puternic și de înaltă fidelitate erau recunoscuți cei de la Sony în trecut nu? În plus acesta dispune și de câteva caracteristici superioare precum: Clear Voice, Dolby Digital și Dolby Digital Plus / Pulse, toate pentru un sunet excepțional.

Deși pe partea de sunet cei de la Sony au făcut istorie cu celebrele combine muzicale, în zilele compania japoneză excelează și la capitolul video. Cu o iluminarea din spate Edge LED care îmbunătățește imaginile afișate de televizor pentru culori pure, contrast ridicat și eficiență energică sporită, acest TV va afișa imagini și culori vii, luminoase pe un ecran cu o diagonală ce măsoară 81 de centimetri. Calitatea imaginii este doar HD, adică poate afișa o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli.

Ca și funcții speciale Sony KDL32EX340BAEP vine echipat cu tuner digital de tip DVB-T, DVB-C cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau chiar HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern. Acest lucru este posibil numai dacă operatorul dumneavoastră de cablu nu transmite semnalul codat. Altă funcție de apreciat la un TV este acea de redare de pe USB, asta înseamnă că veți putea conecta orice stick usb sau hard disk extern pentru a reda fișiere de tip multimedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.