Sony KDL32EX421BAEP

Dacă v-ați planificat achiziționarea unui televizor LED poate că ar fi timpul să luați în calcul și televizorul Sony KDL32EX421BAEP. Asta doar dacă doriți să aveți un televizor de ultimă oră cu care să  redați clipuri video de pe internet și efectuați apeluri gratuite pe Skype fără cabluri. Dacă nu mărimea este foarte importantă ci mai degrabă opțiunile și setările pe care un televizor le are, atunci cu siguranță citiți review-ul pentru televizorul potrivit.

Nu trebuie să vă îngrijorați nici atunci când va veni factura la energia electrică, deoarece acesta are un consum redus de energie. Consumul de energie standard este undeva la 56 wați, iar consumul anual ajunge undeva pe la 82 kwh, însă doar pe baza consumului de energie al televizorului la o funcționare de 4 ore pe zi timp de 365 de zile. Consumul real de energie va depinde de modul de utilizare a televizorului. Garanția este de 24 de luni, dar contracost poate fi extinsă cu 1 an sau maxim 2.

sony KDL32EX421BAEP  din fatasony KDL32EX421BAEPsony KDL32EX421BAEP  din lateral

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Design-ul este unul specific Sony, adică simplu dar în același timp elegant. Se va încadra foarte bine în orice cameră deoarece diagonala sa vă va permite să îl țineți chiar și în dormitor. La capitolul audio acesta are ascunse două difuzoare stereo (cu distribuție verticală a sunetului) cu o putere de ieșire a sunetului (RMS) de maxim 2 x 10 wați. Veți găsi setări gen Cinema/Sport/Muzică//Joc care vă vor îmbunătăți performanța audio în funcție de opțiunea setată.

Pe partea video Sony KDL32EX421BAEP vine cu un display de tip Edge LED cu o diagonală ce măsoară 81 de centimetri. Nu este un televizor Full HD, însă imaginea pe care acesta o va afișa va fi de calitate HD, la o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli și un aspect ratio de 16:9. Și aici ca și pe partea de audio, setări precum Foto/Muzică/Cinema/Joc/Grafică/Sport/Animație vă vor aduce un plus atunci când vizionați un film sau poate vă jucați ceva.

Fiind un televior premium acesta vine deja cu decodor digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care veți recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau receptor. Are și player multimedia incorporat, acesta va reda orice fișier de tip video (cu sau fără subtitrare), audio sau foto. Chiar dacă nu este un SMART TV acesta vine cu suport wireless, deci veți putea naviga pe internet direct de pe televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.