Sony KDL32EX520BAEP

Ar trebui să îi spui adio vechiului televizor pentru că de astăzi noul televizor Sony KDL32EX520BAEP cu internet îți va arăta televiziunea așa cum n-ai mai văzut-o. Un televizor care le cam are pe toate, este acest televizor care vine la un preț decent pentru toate opțiunile și setările de care dispune. Așa că dacă ai nevoie de un tv pentru dormitor sau sufragerie acest model de la Sony este ideal pentru nevoile tale.

Face parte din categoria de televizoare premium, și asta datorită funcțiilor pe care acesta le posedă, dar și datorită design-ului foarte reușit. Acesta se va încadra foarte bine în orice încăpere deoarece este un televizor simplu dar în același timp și elegant. Dacă doriți îl puteți așeza în mobilă, deoarece acesta vine cu stand special pentru așa ceva, dar îl puteți așeza și pe perete.

Sony KDL32EX520BAEP deschisSony KDL32EX520BAEP pe standSony KDL32EX520BAEP din fata deschis

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Începem acest review și vom scrie câteva chestii despre sistemul audio de care acesta dispune. Fiind un televizor cu o diagonală ce măsoară 81 centimetri, și acesta ca și restul din această gamă dispune de două difuzoare cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 Wați. Marea majoritate a acestor televizoare care măsoară această diagonală au aceeași putere. Eu zic că se aude destul de tare și suficient de clar pentru un televizor, însă modelul acesta de la Sony mai vine în plus și cu câteva caracteristici precum: S-Force Front Surround 3D, S Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse și Stereo A2 / NICAM, toate pentru un sunet mai clar.

Dar nu sunetul face un televizor, chiar dacă și acesta este important calitatea display-ului, mărimea acestuia și caracteristicile acestuia fac prețul unui televizor. De aceea trecem mai departe și ajungem la capitolul video al televizorului Sony KDL32EX520BAEP. Diagonala acestuia măsoară 81 centimetri, este un display ce folosește tehnologia Edge LED și are o calitate a imaginii Full HD, adică suportă filmele la o rezoluție maximă de 1920×1080 pixeli. Aspectul imaginii este standard, adică 16:9. Și aici ca și pe partea de audio găsim câteva caracteristici superioare ale imaginii precum: 50 Hz X-Reality, Advanced Contrast Enhancer, Live Colour technology, 24p True Cinema, Reducerea zgomotului și 3D comb filter, toate pentru o calitate mai bună a imaginii.

Dintre caracteristicile speciale pe care ar trebui să le aibă un televizor din zilele noastre acesta le cam are pe toate. De la decodorul digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* – care vă ajută să recepționați posturile TV în format digital fără a mai avea nevoie de un decodor extern, și până la playerul multimedia integrat – cu acesta puteți reda filme, poze și muzică de pe hard disk sau de pe stick fără a mai avea nevoie de calculator sau alt player extern acest model de la Sony le are pe toate.

Și asta nu e tot, pentru că Sony KDL32EX520BAEP vine dotat și cu suport Wireless Ready. Ce înseamnă asta? Păi înseamnă că dacă aveți un adaptor wireless compatibil cu acest televizor veți putea naviga pe youtube sau vorbi pe skype cu rudele din străinătate direct din pat, direct de pe televizor fără a mai fi nevoie să deschideți calculatorul sau laptopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.