Sony KDL40EX520BAEP

Dacă mai devreme v-am prezentat cel mai ieftin televizor LED în acest review vom vorbi despre un Smart TV accesibil. Este vorba despre televizorul Sony KDL40EX520BAEP, un model destul de nou de la Sony care vine în special pentru pasionații de rețelele sociale precum Facebook sau Twitter și care nu vor să piardă contactul cu prietenii nici măcar o secundă. Astfel că în pauza de meci poți trimite un tweet direct de pe televizor, fără a mai a fi nevoie să deschizi calculatorul.

Ce zici sună bine? Eu zic că sună foarte bine și asta nu este tot. Pe parcursul acestui review vom vorbi despre tot ce știe să facă acest televizor inteligent. Să precizez de la început că perioada de garanție oferită de Sony este de 24 de luni dar dacă vrei o poți extinde contracost cu încă 12 sau 24 de luni. Sony KDL40EX520BAEP are clasa A de eficiență energetică, ceea ce înseamnă, că consumul de energie în modul acasă este de doar 65 wați iar în standby de doar 0,30 wați.

Sony KDL40EX520BAEP din fataSony KDL40EX520BAEP din lateralSony KDL40EX520BAEP dintr-o parte

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

În acest moment Sony KDL40EX520BAEP este televizorul care are un raport preț/calitate excelent. Nu cred că vei găsi ceva mai bun de atât la banii ăștia. Mai ales că acest model beneficiază de aspectul Bravia, un design foarte reușit care se încadrează și completează orice cameră a locuinței dumneavoastre. Pe partea audio acest model are ascunse două difuzoare cu o putere totală de 2×10 wați. Cred că este suficient pentru majoritatea persoanelor, însă dacă vrei ceva mai puternic va trebui să apelezi la un sistem audio.

La capitolul video cei de la Sony ne-au pregătit foarte multe surprize. Ecranul folosit pentru acest model este un Dynamic Edge LED (contrast ridicat și o eficiență energetică superioară, totul intr-un design de ecran subțire) cu o diagonală ce măsoară 101 centimetri, adică 1 metru și 1 centimetru – aveți grijă să vă măsurați spațiul înainte de achiziționare. Rezoluția maximă pe care acesta o poate afișa este de 1920 x 1080 pixeli, deci vorbim despre o calitate a imaginii Full HD.

Trebuie precizat și faptul că Sony KDL40EX520BAEP are integrat un tuner digital tip DVB-T, DVB-C cu care puteți recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Are și player multimedia integrat – trebuie doar să conectați un dispozitiv USB și vă bucurați de filme, fotografii și muzică (în mai multe formate de fișiere). Dacă sunteți conectat la internet și vă place o melodie din programul TV pe care îl urmăriți nu trebuie decât să apasati TRACK ID pe telecomandă și veți obține automat detalii complete despre acea melodie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.