Sony KDL46EX520BAEP

Abordăm astăzi un alt gen de televizor, mai sobru puțin fată de cele cu care v-ați obișnuit, însă cu aceleași calități și funcții ca la oricare alt Smart TV. Sony KDL46EX520BAEP este un model foarte reușit, frumos, cu linii fine de design ce dau conturul acestui televizor. Ecranul LED face din acest televizorul unul cat se poate de subțire, dar și econom, deoarece tehnologia LED de ultimă generație consumă mai puțină energeie electrică în comparație cu altele.

Veți avea parte de cele mai frumoase imagini FullHD la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și contrast ridicat. Urmăriți programe TV și filme Full HD și observați diferența clară de calitate a imaginii cu iluminarea cu LED-uri. Bucurați-vă de culorile realiste și detaliile clare cu tehnologia X-Reality. Îmbunătățește chiar și imaginile de definiție standard, așa că vă puteți bucura de vizionare de înaltă calitate, indiferent ce urmăriți. Cele mai frumoase culori vor fi afișate pe ecranul dumneavoastră mare cu diagonala de 116 centimetri, dându-vă senzația că sunteți la cinema.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pregătiți-vă pentru a naviga într-o nouă lume a internetului stând comod pe canapea în fata televizorului. Conexiunile de rețea RJ45 și Wireless Ready vă dau posibilitatea de a vă conecta la internet. Wireless Ready reprezintă faptul că televizorul este pregătit pentru internet, dar asta cu ajutorul unui dispozitiv pe care trebuie să-l cumpărați dumneavoastră, compatibil cu televizorul, pentru a se conecta la rețeaua existentă în locuință. Puteți în acest mod să folosiți aplicaii precum Facebook, Twitter, Skype și multe altele. Veți efectua apeluri video gratuite fără să vă mai coste nimic, pentru a vorbi cu persoanele dragi prin intermediul aplicației Skype.

V-am lămurit în legătură cu imaginile, acum urmând să vorbim despre sunet. Sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W, ca la majoritatea televizoarelor cu diagonală mare. Veți avea parte de sunet clar, ce-și păstrează această calitatea chiar și la nivel înalt. Muzica și fimele se vor auzi impecabil pe acest televizor și cu ajutorul caracteristicii superioare 3D. Veți simți de asemenea, o plăcere în a descoperi noi filme având un astfel de sunet clar, ce poate fi comparat și el cu sunetul din cinema.

Playerul multimedia integrat nu lipsește nici de la Sony KDL46EX520BAEP. Nu știți ce puteți face cu acest player? Păi, muzica, filmele și pozele dumneavoastră preferate pot fi stocate pe o memorie USB sau pe un hard disk extern, apoi conectate la televizor și vizualizate alături de întreaga familie. Porturile HDMI vă dau posibilitatea de a transforma propriul televizor inteligent în monitor pentru laptop sau calculator. Nu-i așa că sunt multe lucruri de care nu știați mai nimic? Cum ar fi și tunerul digital ce poate recepționa și transmite programele TV în format digital sau HD, fără vreun alt decodor extern sau mediabox? Interesant, mai ales că nu trebuie să vă mai încărcați casa cu alte cabluri inutile și inestetice.

Printre caracteristicile superioare ce le veți găsi la acest televizor: temporizator pentru oprire, senzor de lumină, ceas pe ecran, browser web, picior rotativ și altele. Temporizatorul pentru oprire vă dă posibilitatea de a programa televizorul pentru a se opri singur la ora setată de dumneavoastră. Senzorul de lumină se adaptează în funcție de luminiozitatea din camera dumneavoastră, economisind în acest mod energie electrică. Multe calități veți găsi la acest televizor, ce vine cu garanție pentru o durată de 2 ani, putând a fi prelungită contracost cu încă 12 sau 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.