Sony Vaio VPCEH2Q1E/B.EE9

Dacă vrei să îți cumperi un laptop bun dar nu vrei să dai prea mulți bani pe el, dar vrei să aibă și un design plăcut atunci îți recomand laptopul Sony Vaio VPCEH2Q1E/B.EE9. Acesta este destinat persoanelor ce sunt pasionate de jocuri dar și persoanelor ce lucrează cu aplicații ce necesită un laptop puternic și performant. Însă dacă crezi că nu este îndeajuns de puternic și cauți altceva atunci îți recomand Sony Vaio VPCF23S1E/B.EE9.

Designul este unul asemnator, singurele diferențe între aceste două laptopuri ar fi dimensiunile și configurația acestuia, acesta nefăcând parte din gama de top a celor de la Sony. VPCEH2Q1E/B.EE9 are culoarea neagră iar suprafața carcasei este una de tip 3D care în afară că arată foarte bine mai are și un avantaj atunci când veți ține laptopul în mână va spori aderența.

Sony Vaio VPCEH2Q1E-B.EE9 din fatafataSony Vaio VPCEH2Q1E-B.EE9 inchisSony Vaio VPCEH2Q1E-B.EE9 tastatura

 

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Tastatura este una foarte bine sistematizată, și foarte comodă chiar și după câteva ore de tastat. Tastele sunt foarte bine realizate cu spațiu între ele iar în dreaptă tastaturii găsești și tastatura numerică. Deasupra tastaturii vei găsi și tastele speciale Vaio: WEB Button, VAIO Button, Assist Button și  Wireless switch.

Procesorul este unul de tip Intel Core i5, din a doua generație care folosește tehnologia 32 nanometri. Modelul acestui procesor este 2430M care rulează la o frecvență de 2400 Mhz. și care prin modul turbo boost poate ajunge chiar și la 3.00 GHz. Memorie cache a procesorul este de 3072 KB (3MB). După părerea mea acest procesor este unul foarte bun care poate rulă fără probleme orice aplicație împreună cu 4GB de memorie RAM. Display-ul măsoară o diagonală de 15.5 inch este unul de tip Vaio Display, tratat antizgariere, și poate reda o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli.

Pentru a veni în ajutorul procesorului acest laptop dispune de 4GB de memorie RAM DDR3. Însă pentru fanatici se mai poate adăuga încă 4GB deoarece acesta suportă un maxim de 8GB memorie RAM. Hard Disk-ul este unul cu o capacitate de stocare de 640 GB și cu 5400 rotații pe minut SATA. Cred că este un hard disk suficient de mare pentru majoritatea persoanelor, chiar dacă instalezi jocuri sau te uiți la filme HD tot ai suficient spațiu.

După cum era de așteptat Sony Vaio VPCEH2Q1E/B.EE9 are o placă video dedicată. Este produsă de NVIDIA, model 410M cu o capacitate a memoriei de 1024 Mb (1GB). Cu această placă video puteți juca majoritatea jocurilor disponibile pe piață iar despre filmele HD nu se mai pune problema. Mai jos găsiți și un video cu această placă video în acțiune.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=CXw5O6G8g0g&hd=1[/tube]

La capitolul multimedia VPCEH2Q1E/B.EE9 este dotat standard ca orice laptop adică DVD-RW, difuzoare stereo, cititor de carduri și cameră WEB. Bateria este una de tip Li Ion și vă poate oferi o autonomie de lucru de până la 4 ore, asta conform producătorului. Inclus în acest preț veți mai primi și sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.