Philips HR1851

Simțiți adevăratul gust al sucului natural preparat chiar la dumneavoastră acasă cu storcatorul de fructe și legume Philips HR1851. În ziua de astăzi când nu mai știm ce mâncăm și ce bem, dacă este natural sau nu, cel mai bine este să ne preparăm singuri alimentele dar și băuturile, de aceea un storcător de fructe și legume cum este și acesta, este un produs care  nu trebuie să lipsească din nicio casă.

Pentru a face un suc natural 100% din fructe nici nu avem nevoie de mult timp pentru acest lucru, ci doar 10 minute. Ca să vă convingeți că fresh-ul făcut acasă e cel mai bun, luați două portocale și stoarceți-le.Veți vedea că datorită micro-filtrului din inox pe care Philips HR1851 îl are în dotare veți obține mai mult suc,  și vă va stoarce fructul până la ultima picătură.

Philips HR1851 din fataPhilips HR1851 cu paharulPhilips HR1851 de sus

 

 

 


Vezi mai multe poze, detalii și prețul aici …

Pentru a vă face un suc într-un timp cât mai scurt acest storcător de fructe și legume Philips HR1851 a fost dotat cu două viteze, în funcție de fructele sau legumele pe care le folosiți: tari sau moi și un motor foarte puternic de 500 Wați. Mai putem adăuga faptul că are o capacitate a recipientului pentru pulpă de 1,5 litri, foarte util atunci când vreți să faceți mai mult suc.

Singurul dezavantaj, dacă l-aș putea numi așa, pe care acest storcător de fructe și legume îl prezintă este spațiul prin care sunt introduse fructele. Acesta nu este atât de larg cum este la storcatorul de fructe și legume Bosch MES3000, deci nu veți putea introduce fructele întregi, trebuiesc tăiate în prealabil. Însă chiar dacă acest storcător este confecționat din plastic, și nu din inox, este unul de o foarte bună calitate. Ca și specificații generale la acest storcător veți găsi: picior cu ventuză (să nu alunece), compartiment pentru cablu (pentru a strânge cablul) și cleme de siguranță. Mai jos îl puteți vedea în acțiune.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=T9nhNDTqUNA[/tube]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.