Samsung Galaxy TAB P1000

Anul 2011 sigur a fost anul tabletelor, astfel că toată lumea acum nu mai vrea un laptop sau un netbook ci vrea o tabletă. Acesta nefiind un moft sau o fita, ci mai degrabă o tabletă este o necesitate. În comparație cu un laptop sau un netbook, tableta este mult mai ușoară și mai mult mai ușor de transportat decât un laptop.

Astăzi facem un review la tableta celor de la Samsung și anume Galaxy TAB P1000 o tabletă care poate fi considerată și o alternativă bună la iPad fiind mult mai ieftină aproximativ 1.649 lei și cu o configurație foarte bună, să nu mai spunem că această tableta suportă și flash – lucru pe care nu îl întâlniți nici pe iPad 2 sau Noul iPad.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Tableta Samsung Galaxy TAB P1000 are un procesor de 1Ghz, display cu o diagonală de 7 inch (mai mic decât ipad), 512 Mb de memorie ram și 16GB memorie pentru stocare. Această tabletă are sistem de operare Android 2.2 Froyo și suportă flash (adică poți intra pe youtube sau orice alt site cu flash direct din browser fără a mai avea instalată o aplicație special pentru asta).

Un plus al acestei tablete este suportul 3G, și anume dacă in numite locuri nu ai acces la Wi Fi poți naviga foarte ușor folosind conexiunea 3G. La partea multimedia această tabletă are o ieșire USB foarte utilă atunci când vrei să copii ceva, un cititor de carduri – cu care poți extinde spațiul de stocare al acesteia plus o cameră web cu o rezoluție maximă de 1.3 megapixeli.

În concluzie dacă nu ai foarte mulți bani și vrei neapărat să iți cumperi o tabletă Samsung Galaxy TAB P1000 este una chiar foarte reușită. Este destinată în special persoanelor ce călătoresc mult datorită dimensiunilor reduse și a greutății mici (doar 385 de grame) plus o autonomie cu mult peste toate laptopurile de la ora actuale de până la 7 ore, de funcționare continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.