Televizor cu Plasma LG, 127cm, HD Ready, 50PT353

Va prezentam astazi televizorul cu plasma LG 50PT353 cu diagonala de 127 centimetri, un televizor foarte mare ce va poate oferi o abianta placuta. Acesta are imagine HD, boxe integrate, contrast dinamic de 3000000:1, luminiozitate 1500 cd/mp, aspect imagine 16:9 si rezolutie 1024 x 768.

Ce va doriti de la un televizor? Probabil toata lumea isi doreste sa arate bine, sa aiba un sunet bun si sa redea imaginile cat mai clare si luminoase posibil. Cu ajutorul acestei plasme LG 50PT353 veti avea parte de toate acestea, deoarece este dotat cu sisteme pentru sunet cum ar fi Decodor Dolby Digital, Difuzoare ascunse, Voce Clara II si Infinite Sound, iar pentru imagine cei de la Samsung au adaugat 24p Real Cinema, Picture Wizard II si Dual XD Engine.

Va mai putem spune ca televizoarele LG cu plasma au o functie automata care garanteaza cel mai mic consum de energie pentru o imagine perfecta din punctul de vedere al contrastului, claritatii si culorilor. Caracteristica Voce clara imbunatateste claritatea generala a vocii in muzica sau filme, facilitand intelegerea mai buna a versurilor si scenariilor. Mai puteti gasi la acest televizor LG 50PT353 player multimedia integrat, conexiuni Intrare RF, SCART, HDMI, Intrare AV, D-Sub si Component, iar la capitolul caracteristici speciale acesta vine cu DivX, SIMPLINK (HDMI CEC), Economie inteligenta de energie si Senzor inteligent.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Televizor cu Plasma LG, 127cm, HD Ready, 50PT353

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.