LG 42PT353

Conform producătorului acest televizor cu plasmă LG a fost recunoscut drept „televizorul cu cea mai subțire ramă din categoria televizoarelor cu plasmă”. Rama foarte subțire îmbunătățește experiența de vizualizare oferind imagini mult mai captivante. E drept că în ziua de astăzi televizoarele LED fac legea, dar nu putem spune că un televizor cu plasmă nu are culorile la fel de vii și colorate ca și un LED, chiar dacă tehnologia folosită este deja trecută.

În acest review vom încerca să vorbim despre LG 42PT353, un model ceva mai vechi însă care vine în oferta celor de la eMAG cu un preț bun și accesibil oricui. Și pe lângă prețul foarte bun ce mai pui că are și opțiuni ca a unui televizor de ultimă generație, mă rog nu chiar toate dar ce e de baza și cu adevărat folositor. Pentru cei ce sunt interesați de garanție, LG vă oferă 24 de luni garanție, însă dacă doriți aceasta poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni.

LG 42PT353  deschisLG 42PT353  din lateralLG 42PT353 din spate

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ca și aspect LG 42PT353 arată destul de bine, nu este genul de televizor pentru care să exclami, însă nu arată nici a televizor ieftin. Este complet negru, fabricat dintr-un plastic de bună calitate negru și lucios. Ca orice alt televizor LG cu plasmă, și acesta dispune de funcția APS – garantează cel mai mic consum de energie pentru o imagine perfectă din punctul de vedere al contrastului, clarității și culorilor. Consumul de energie standard este de numai 131 wați iar în standby acesta fiind de numai 0.25 wați.

Sincer în acest moment nu cred că vei găsi un televizor cu o diagonală de 106 centimetri mai ieftin decât acesta, indiferent că e LCD sau LED. Cum am precizat și la începutul acestui review, display-ul folosit este plasma, cu o rezoluție maximă de până la 1024 x 768 pixeli, deci vorbim despre un display HD Ready. Având o diagonală atât de mare era recomandat să fie Full HD, însă eu cred că e ok și așa.

Are și tuner digital DVB-T, DVB-C incorporat astfel că iți va fi foarte ușor să recepționezi posturile digitale sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Cu ajutorul playerului multimedia integrat vei putea să vizionezi toate filmele preferate direct de pe stick-ul USB sau de pe hard disk-ul extern, indiferent de formatul video. Nu lipsește nici senzorul inteligent care are ca rol micșorarea consumului de energie dar și o îmbunătățire a vizionarii – Când lumina din încăpere se schimbă, senzorul inteligent reglează automat imaginea de pe ecran pentru a te bucura de cea mai bună vizionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.