Televizor Horizon 19H100

Probabil cel mai ieftin televizor la ora actuala este acest Horizon 19H100, astfel daca esti in cautarea unui televizor lcd cu o diagonala mai mica acest televizor este combinatia perfecta.

Acest televizor masoara o diagonala de 48 cm, si desi este un televizor ieftin acesta este unul de tip HD cu foarte multe optiuni si setari pe care le veti descoperi in acest review.

Televizor Horizon 19H100 lateralTelevizor Horizon 19H100Televizor Horizon 19H100 lateral dreapta

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Cu un raport calitate/pret excelent acest televizor vine si cu un player multimedia integrat (poti viziona si filme, insa doar in format AVI) avand chiar si tuner digital de tip DVB-T integrat – pentru receptionarea posturilor in format digital.

Cum am spus si mai sus acest televizor are foarte multe optiuni pentru imagine cum ar fi reducere digitala a zgomotului sau scanare progresiva. Ca si caracteristici ale display-ului acesta se poate lauda cu un timp de raspuns de numai 5 ms, imagine HD si 1000:1 contrast nativ.

Pentru un televizor de bucatarie sau pentru o camera mai mica, acest televizor este excelent avand o greutate de numai 3 KG si o dimensiune de 590 x 391 x 130.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.